Παιδιά ξέχασα να σας πω! Είμαι ερωτευμένος!
Είναι καστανή, με καλοσχηματισμένες καμπύλες, πανέμορφο σώμα, μπράτσο, το κορμί της έχει καταπληκτική υφή, όταν την αγγίζω και την ακούω τρελαίνομαι!
Είμαι ερωτευμένος με μία TAYLOR!!
Γιώργο το Σάββατο πήγα για ακόμη μια φορά, σε ένα μαγαζί και δοκίμασα μερικές κιθάρες. Λοιπόν δοκίμασα συγκεκριμένα μία Takamine των 600-700euro, μία Ovation των 1000euro και μία Taylor των 2000euro
Περιττό να σου πω ότι μετά την Taylor το χάος. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τελικά κατέληξα ως σκέψη στο εξής.. Και σκέφτηκα το ίδιο και για σένα. Στα λεφτά κάτω από 1500 οι κιθάρες δεν παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές (δεν εννοώ κιθάρες των 300 κτλ. δλδ μπαούλα με χορδές). Κυρίως οι κιθάρες των 700 με των 1000, 1250 κτλ πάνω κάτω έχουν ακουστικά μικρές ανομοιότητες.
Αυτό που απλώς ή απλοϊκώς, συμπεράνω είναι ότι με τη κιθάρα που τώρα χρησιμοποιείς, (Fender) η αγορά μιας εξ'αυτών που παραθέτεις, δεν θα σου προσφέρει ΤΗ διαφορά που θέλεις να επιτύχεις για σένα. Αν όντως η Fender που έχεις, είναι η ίδια με τη δικιά μου, θυμάμαι ότι την είχα αγοράσει πριν 6 χρόνια κοντά στα 900 euro -ειρήσθω εν παρόδω πολλά για τότε- η αγορά μία εκ των Norman, Μartin ή Cuenca θα κυμαίνεται λογικά στα ίδια επίπεδα από πλευράς ακουστικής, παιξίματος κτλ...
Μήπως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα για να πάρεις κάτι που θα σε ικανοποιούσε ολοκληρωτικά; Είμαι της γνώμης πολλές φορές της ακριβής - οικονομικής αγοράς. Ακριβή βραχυχρόνια, αλλά οικονομική μακροχρόνια, διότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσω το ίδιο προϊόν 3 φορές εξαιτίας ελαττώματος ή προσωπικών προτιμήσεων (χαμηλή ικανοποίηση από την αγορά του).
Όσο για τη Norman Γιώργο θα σου πω ακριβώς ποιο μοντέλο είναι αύριο, διότι την έχω αφήσει στο δάσκαλο μου..
Τέλος, η Lakewood έχεις δίκαιο, έχει 1250 με το ηλεκτρικό της, απλά εμένα μου την άφηνε 1000 λόγω γνωριμίας
"Είπα να πιάσω ένα σκοπό, να θυμηθείς μαζί μου,
μα η μουσική μου είναι φτηνή, φτηνή και η φωνή μου..."
[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: falimento on 25-04-2005 13:23 ]