Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από ένα παλιό μέλος. Πρόκειται για σωστή παρατήρηση, επομένως επεκτείναμε τη δυνατότητα ψήφου σε παλιά μέλη χωρίς Χρυσές Νότες και συγκεκριμένα σε όσα μέλη γράφτηκαν πριν την ανακοίνωση του 1ου Διαγωνισμού (2008).
Ακολουθεί η σχετική επιστολή:
"Φέτος, όπως πολύ αργά διαπίστωσα, για να έχει κανείς δικαίωμα ψήφου χρειάζεται να έχει κάποιες χρυσές νότες. Τις οποίες δυστυχώς μπορεί να αποκτήσει μόνο αν έχει κάνει κάποιες καταχωρίσεις.
Αυτό αφενός διασφαλίζει την αξιοπιστία του διαγωνισμού, αφετέρου αποκλείει κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη μουσική αλλά δεν έχουν κάτι απτό να προσφέρουν.
Εγώ είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Λαμβάνω mail, διαβάζω άρθρα, αλλά δεν είμαι «ενεργό μέλος», με την έννοια που αναγράφεται στους όρους του διαγωνισμού.
Τους διαγωνισμούς του MH τους περιμένω με αγωνία κάθε φορά, για να ακούσω τα νέα τραγούδια και να ψηφίσω. Έχω ψηφίσει τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο διαγωνισμό, αφού είμαι μέλος πριν από την ανακοίνωση του 1ου (μάλιστα, ήμουν παρούσα και στην εκδήλωση που έγινε στην «Αυλαία» μετά τη λήξη του διαγωνισμού).
Και εκεί ακριβώς είναι η ένστασή μου. Όσοι έχουν λογαριασμό πριν από την ανακοίνωση του 1ου Διαγωνισμού, δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου, αφού αποκλείεται να δημιούργησαν τον λογαριασμό τους μόνο και μόνο για να ψηφίσουν;
Ακούω δύο εβδομάδες τα τραγούδια, και παρακολουθώ τον διαγωνισμό, και λυπήθηκα πάρα πολύ όταν μπήκα να ψηφίσω και είδα πως δεν μπορώ. "
[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 15-01-2013 16:35 ]