Δυό frappe με παγάκια !!!
Eνα frappe ποτέ δεν είναι αρκετό, έτσι κι εγώ -για να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις- κάθε Δευτέρα πρωί στις 10 θα έχω έτοιμα δύο frappeδάκια και θα φροντίζω να μου φτάνουν ντάννν!! μέχρι τις 12...
Στο ενδιάμεσο διωράκι θα μοιραζόμαστε γνωστά ακούσματα -χαρούμενα επί το πλείστον- για να ξεκινάμε τη βδομάδα μας με ανεβασμένη διάθεση. Ολα αυτά θα γεφυρώνονται με κλεφτές ματιές και σχόλια σ΄αυτά που βλέπω γύρω μου και σ΄αυτά που ακούω ή διαβάζω αλητεύοντας στο διαδίκτυο, σκέψεις τσιτάτα μόττο και δικές μου (!!) αμπελοσοφίες... Ισως καμμιά φορά -όταν θυμάμαι και υπάρχει διάθεση- να ξαραχνιάζω και κανα βιβλίο για να το ξεφυλλίσουμε παρέα. Κι αυτά θα πετύχουν (?!?) μόνο αν -έστω και κάτι- σας τραβήξει το ενδιαφέρον και μείνετε να κάνουμε παρέα
Η βασική μου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να υποτάξω έναν ατίθασσο τύπο εδώ πέρα που αντιστέκεται πεισματικά... ναι, για τον SAM λέω... καλά καταλάβατε, οπότε το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά (και επιτηδευμένη αοριστία) είναι :
Η εκπομπή "Δυό frappe με παγάκια" κάθε Δευτέρα πρωί 10 με 12 is coming κοντά σας το soon-ότερον !!!
-----------------
Η ανάγκη να έχεις πάντα δίκιο, σφραγίδα ενός χυδαίου πνεύματος.. (Αlbert Camus)
[ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 14-04-2013 22:20 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 25-05-2013 00:54 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 19-06-2013 00:52 ]