Δύσκολες ερωτήσεις ίσως με ακόμη δυσκολότερες απαντήσεις...
Ποιό να πρωτοδιαλέξω τώρα ως μεγαλύτερο ελάττωμα μου???χαχα
Μάλλον πως είμαι ένας ''γενναίος φοβιτσιάρης'' ...φαντάσου αυτή την αντίφαση πόσο βασανιστική μπορεί να είναι για εμένα τον ίδιο...έλκομαι από αυτό που πιο πολύ φοβάμαι...και φοβάμαι πιο πολύ αυτό που με έλκει περισσότερο...σαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικοί άνθρωποι να τραβούν με δύναμη ένα σχοινί προς αντίθετες κατευθύνσεις...
παραδείγματα:Φοβάμαι τα ύψη...αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να κάνω bungee...
Φοβάμαι την έκθεση σε κόσμο κι όμως έχω τραγουδήσει σε κόσμο κάμποσες φορές...
Φοβάμαι τους καυγάδες με ανθρώπους και θέλω να τους αποφευγω,ομως εχω εμπλακεί αρκετές φορές παρ όλα αυτά κι έχω ανοίξει κεφάλια (και μυτες) αρκετες φορες,μαζι με το δικό μου κεφάλι φυσικά χαχαχα
Και τέλος...φοβάμαι μη χάσω τη συντροφιά του ανθρώπου που με έλκει περισσότερο...φοβάμαι να ερωτευτώ,αλλά αν ερωτευτώ φοβάμαι...
Το μεγαλύτερό μου προτέρημα?Η επιμονή σε αυτό που πιστεύω πως αξίζει και η υπομονή μου να κυνηγήσω όνειρα...Το ωραίο πράγμα αργεί...και θέλει μικρά μικρά βηματάκια κάθε μέρα...θέλει την προσοχή σου και τη φροντίδα σου...την αφοσίωση και την αγάπη σου...και αυτό και μόνο είναι η ανατμοιβή σου...όχι απαραίτητα η πραγματοποίηση του ονείρου...αλλά ο αγώνας για να το καταφέρεις(εντάξει,κομμένες οι μαλακίες θέλω ΚΑΙ αποτέλεσμα χαχαχαχα)
Στους άλλους τι δεν αντέχω:
Να μην παίρνουν στα σοβαρά τίποτα η να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά...