Τα περάσαμε όμορφα ... όμορφα .. όμορφα ... στο Mike's Irish bar παιδιά!!!
Καταρχήν ωραίος χώρος,πολύ ζεστός και ό,τι πρέπει για τέτοια "οικογενειακά" live!
Εύγε σε όποιον το πρότεινε και στον Χόρχε που το έκλεισε!
Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα νέα και παλαιότερα μέλη του site (που δεν είχα ως τώρα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά) καθώς επίσης να ξανασυναντήσω ανθρώπους που είχα πολύυυυυ καιρό να δω
Προσωπικά το φχαριστήθηκα αυτό το live - ήταν και το πρώτο που κατάφερα επιτέλους να παραστώ - πέρασα πολύ όμορφα με τους φίλους μου,με τα μουζικχεβενόπαιδα που ήταν εκεί και με όσους καλλιτέχνες και μουσικούς μπόρεσα να γνωρίσω από κοντά!!!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους καλλιτέχνες της βραδιάς που μας χάρισαν όμορφες μουσικές και τραγούδια και μας έκαναν να περάσουμε τόσο ξεχωριστά και όμορφα!!!Ωραίες φωνές,ωραία παιξίματα,ωραία τραγούδια!!!Πραγματικά τους απολαύσαμε!!!Να συνεχίσουν να δημιουργούν και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνουν!!!
Επίσης,μπράβο στον Χόρχε για τον αγώνα που έδωσε για μία ακόμα φορά όσον αφορά την διοργάνωση του live και την διεξαγωγή του!Πάντοτε οι δυσκολίες σε μία διοργάνωση είναι πολλές αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά ( έτσι Γιώργο; Δεν παίζει άγχος,που λέει και μια φίλη!).
Πολλά συγχαρητήρια στην Χρυσάννα που συνπαρουσίασε μαζί με τον Χόρχε την βραδιά και ήταν εξαιρετική!!!
Άντε και εις άλλα τέτοια όμορφα!!!
Στοπ εδώ ... Τα υπόλοιπα μόλις εκπομπιάσω με το καλό!!!
Υ.γ Χθες ήμουν λίγο ζουζούνι (πήγαινα πέρα - δώθε) στην προσπάθεια μου να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που επικοινωνώ μέσα από εδώ αλλά να είμαι και με την παρέα μου και ίσως έτσι να μην κατάφερα να γνωριστούμε καλύτερα.Αλλά έχει ο θεός έτσι;
-----------------
"Δεν τα βλέπεις όλα από εκεί που τα κοιτάς"
[ τροποποιήθηκε από τον/την ilio, 23-12-2013 16:43 ]