Εμένα μ’αρέσει που μπορώ να μιλάω για τη μουσική, να μαθαίνω και να πληροφορούμαι. Μ’αρέσει που όταν μου τη δώσει (συχνά γίνεται αυτό...!) μπορώ να μπώ στη σελίδα να χαζέψω. Μ’αρέσει που έχω επικοινωνία με άτομα ενδιαφέροντα που δε θα μπορούσα να τα μαζέψω μόνη μου σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
Ανθρώπους με ωραία μυαλά, με ανοιχτές καρδιές και φυσικά με..ανοιχτά αυτια!! Ανθρώπους που ξέρουνε να μιλάνε, να γράφουνε ,και πάνω απ΄ολα να αγαπάνε αυτό που κάνουνε!
Βρήκα τελικά μια καλή παρέα! Και πολύ τη γουστάρω!!
Το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι γνωρισα καποια σπουδαια παιδια.
Σοφια, Αντρεας Κομποζερ, Στελιος, Αντρη, Ρεβεκκα, Χαρουλα, η μικρη
μας Ελενουα, Νικος, Βανινουη. Να 'στε καλα ρε παιδια και ευχομαι
συντομα να ξαναβρεθουμε.
Γνωρισα ανθρωπους που αγαπουν την μουσικη οπως και γω και μπορουν να μιλαν γι'αυτην με τις ωρες.Ανθρωπους με καλη καρδια και ορεξη να δημιουργουν,ν'απολαμβανουν εμπειριες και να ζουν την καθε στιγμη.Ενα μερος να εκφραζομαι,να μαθαινω καινουρια πραγματα και να λυνω τις αποριες μου.Τελικα οσο το σκεφτομαι τοσα περισσοτερα βρισκω!!!Ευχομαι να ναι παντα ετσι και καλυτερα!!!!!!!!!!
Μεταξύ άλλων, εντυπωσιάστηκα από τις πολλές virtual μπύρες που κυκλοφορούν στο site..! Αν και δεν έχω πιεί ακόμη μαζί σας, αισθάνομαι αρκετά μεθυσμένη!
Και το πιο σημαντικό, μερικές ώρες χαλάρωσης καθώς και απόψεις για ζητήματα που με αφορούν
Το μέλος vivip στις 08-06-2005 στις 17:52 έγραψε:
Μεταξύ άλλων, εντυπωσιάστηκα από τις πολλές virtual μπύρες που κυκλοφορούν στο site..! Αν και δεν έχω πιεί ακόμη μαζί σας, αισθάνομαι αρκετά μεθυσμένη!
Και το πιο σημαντικό, μερικές ώρες χαλάρωσης καθώς και απόψεις για ζητήματα που με αφορούν
...και που να δεις τις αληθινές πως κυκλοφορούν....!!!! Πάρε λοιπόν Βιβή και εσύ μια ΜΑ ΝΕ ΝΕ....Ωπα !!!!!!
Το μέλος vivip στις 08-06-2005 στις 17:52 έγραψε:
[i]
...και που να δεις τις αληθινές πως κυκλοφορούν....!!!! Πάρε λοιπόν Βιβή και εσύ μια ΜΑ ΝΕ ΝΕ....Ωπα !!!!!!
[/I]
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Τώρα μπορώ να το αναφωνήσω! Και η Βιβή είναι χικ!!!!!! Ευχαριστώ kifa!!!!!
Στην υγειά σου!!!!