Παράθεση:
Το μέλος KRISTHESS στις 10.04.2015, 12:57 έγραψε...
φίλε Βerry ελπίζω να ξέρεις τι σημαίνει "κατευθυνόμενη ψήφος". Και φυσικά αν ρίξει κανείς μια ματιά στο facebook και αναζητήσει κάποια πράγματα.. καταλαβαίνει..
4 Απριλίου στις 11:37 π.μ. · Τροποποιήθηκε ·
Απο σήμερα μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω link και να ψηφισετε το τραγούδι μας "Ατακτη Αγία". στίχους έγραψε η.............και μουσική ο ................... όσο πιο πολλα αστέρια (5) τοσο πιο καλα..
5 Απριλίου στις 8:34 μ.μ. ·
Το τραγούδι μας "Ατακτη Αγία" σε Μουσική ................. και στίχους .....................συμμετέχει σε διαγωνισμό τραγουδιού. Χτες ήμασταν στην πρώτη θέση, σήμερα όμως πέσαμε στη δεύτερη... Όσοι μπορείτε να δώσετε ένα χεράκι ας μπείτε στο παρακάτω link και δώστε μας ένα 5αστερο ψήφο... Τα πρώτα 5 περνάν στο τελικό... Ευχαριστούμε...
6 Απριλίου στις 2:12 μ.μ. ·
Το τραγούδι μας "Ατακτη Αγία" σε Μουσική ................... και στίχους .......................... συμμετέχει σε διαγωνισμό τραγουδιού. Όσοι μπορείτε να δώσετε ένα χεράκι ας μπείτε στο παρακάτω link και δώστε μας ένα 5αστερο ψήφο... Τα πρώτα 5 περνάν στο τελικό... Ευχαριστούμε.... συνδεόμαστε μέσο facebook βρίσκουμε την Άτακτη Αγια μαρκάρουμε 5 αστερια και μετά κατεβαίνουμε κάτω στη σελίδα και πατάμε την κόκκινη μπάρα που λέει να περαστεί η ψήφος μας...
Υ.Σ. Τα στοιχεία αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους.
Υ.Σ. Το ποιος παρακαλεί για.. συμπάθεια και όχι μόνο .. είναι ξεκάθαρο.. Παρ'όλα αυτά καλή επιτυχία στο κομμάτι σας.
|
Σε ό,τι έγραψες δεν υπάρχει κάτι που να καταδικάζει το τραγούδι !Δεν έχει πουθενά στους όρους ψηφοφορίας απο FaceBook οδηγίες προς ναυτιλομένους !Κι εγω να είχα στείλει τραγούδι το ίδιο θα έκανα!Δηλ βάλαμε μέσα τους φίλους του φεις για να μας ψηφίσουν μόνο του ΜΗ?
Σελίδα φτιάχνουμε και στέλνουμε σε όλους όσους έχουμε στην φιλική μας λίστα ειδοποίηση ..... "κάντε μας λαικ"!Σωστό?
Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα τουλάχιστον έτσι όπως τα καταλαβαίνει το φτωχό μου μυαλό και εννοείται είμαι έτοιμη για τα κόκκινα χεράκια σας !
Απο την αρχή που διάβασα ότι άνοιξαν οι πύλες για να μπουν οι διαδυκτιακοί μας φίλοι του FB ήταν αναμενόμενο ότι αυτοί που έχουν περισσότερους φίλους θα είχαν και το προβάδισμα!Δεν μπήκε πουθενά όρος που να λέει ......συμμετοχή θα έχουν μόνο αυτοι που έχουν μέχρι 500 φίλους !Εκεί θα είχαμε μια ισορροπία! Σωστό?
Αν εγώ που συμμετέχω στον διαγωνισμό στην λίστα μου έχω μόνο 100 φίλους όσο υπέροχο να είναι το τραγούδι μου δεν θα με στείλουν στον πάτο της βαθμολογίας οι άλλοι που υπερέχουν σε φίλους?
Θα με στείλουν και αδιάβαστη μάλιστα !
Επειδή λοιπόν απο την αρχή κάποιοι προβλέψαμε όλο αυτό που θα γινόταν και δυστυχώς δεν πέσαμε έξω ...έπρεπε να βρεθεί ένας κώδικας δικαίου που να προστατεύει έντιμα το τραγούδι που έχει 100 φίλους με αυτό που έχει όσους οι κόκκοι της άμμου !
Τον είπανε αλγόριθμο !Ούτε ξέρω πως λειτουργεί και πως σκανάρει και βρίσκει κακόβουλες φήφους !
Κάποια στιγμή ναι θα 'θελα να μάθω!
Προς το παρόν δείχνω εμπιστοσύνη στην αρχή της διοργάνωσης !Είναι ο 4ος Διαγώνισμός και όπως οι προηγούμενοι έτσι και αυτός τουλάχιστον για μας θα είναι μια γιορτή και θα μείνει μια γιορτή τραγουδιού!
Τα τραγούδια που αξίζουν θα ξεχωρίσουν ακόμα κι αν είναι βαθμολογικά στην τελευταία θέση !
Καλή Ανάσταση !
υ,γ Δεν έχω τίποτα με τις ψήφους του φεις του twitter του zoo... με την λογική που λέει όποιος έχει τους περισσότερους γίνεται κυβέρνηση τα έχω...κι επειδή εδω δεν βγάζουμε κυβέρνηση αλλά τραγούδια επιθυμία μου είναι όλα να έχουν ίση μεταχείρηση και ίδιο σεβασμό ...ακόμα και το πιο φάλτσο !
[ τροποποιήθηκε από τον/την sillia, 10-04-2015 14:31 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την sillia, 10-04-2015 14:37 ]