Καταλαβαίνω τη εννοείτε και σε ευχαριστώ για την απάντηση σας. Δυστηχώς σε ένα Video 15 λεπτών που μας επιτρέπει το youtube δεν μπορούμε να πούμε τα πάντα για το Multiband Compression. Μιλάω πρώτα για τα βασικά και αργότερα στον χρόνο θα μπούμε πιο 'βαθειά' στο θέμα σε άλλα tutorials. Δεν έχω ξαναkάνει Tutorials και θα βελτιωθούνε. Σκοπός μου σε αυτό το video είναι να εξηγήσω τη είναι ένας Multiband Compressor. Δηλαδή ότι χωρίζει τον ήχο σε διάφορες μπάντες συχνότητων και απλά κάνεις compression διαφορετικό σε κάθε συχνότητα και προσπάθησα να το δείξω με ένα παράδειγμα. Λυπάμε που σας δυσκόλεψα να το παρακολουθήσετε. Αλλα μπορώ να σας απαντήσω σε οποιαδήποτε απόρια έχετε εδώ και να είστε σίγουρος ότι τα Tutorials θα εμβαθύνουν απλώς πρέπει πρώτα να αρχίσουμε απο τα βασικά αυτό. Το πλάνο που έχω στο μυαλό μου θέλω να είναι φυσικό προς τον ακροατή και όχι να υπάρχει το πολύ σοβαρό στοιχείο μέσα και να είναι και λίγο διασκεδαστικό, σαν να μιλάω σε έναν 'Φίλο'. Πάντως μπορώ να πω πως στο συγκεκριμένο video βιαζόμουν να μην περάσει ο χρόνος τα 15 λεπτά. Ισως για αυτό να με 'χάσατε σε κάποια σημεία επειδή επιταχύνω χωρίς λογο. Αν δεν σας άρεσει το ύφος μου στα video συγνώμη για αυτό, σκοπός μου πιο πολύ είναι να μεταδώσω κάποια βασικά πράγματα και απο εκεί και πέρα να γίνετε παιχνίδι και ερωτήσεις. Π.χ θα μιλήσουμε για Sound Design σε ένα freeware synthesizer σε λίγο καιρό και μ αρέσει πιο πολύ να το κάνω διασκεδαστικό άλλα να μαθαίνουμε και πράγματα.
[ τροποποιήθηκε από τον/την GregDuke, 31-08-2015 16:50 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την GregDuke, 31-08-2015 17:00 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την GregDuke, 31-08-2015 17:02 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την GregDuke, 31-08-2015 21:45 ]