Πολύ ωραίο το θέμα Κoripaki.
Σίγουρα έχει κάτι το εθιστικό, δεν μπορεί τόσος κόσμος να μπαίνει επανειλλημένως. Προσωπικά θα απαντήσω όσον αφορά εμένα, αφού θεωρώ ότι ο καθένας κινείται με γνώμονα το προσωπικό του "συμφέρον".
Πρώτα απ'όλα άρχιζα να μπαίνω στο M/H για τις παρτιτούρες του καθαρά. Το kithara.gr είχε κλειδώσει από την ΑΕΠΙ και έψαχνα εναγωνιώς παρτιτούρες. Μιλάμε 1 χρόνο πίσω και 9 μήνες. Βέβαια έχω και τραγούδια από τότε που ο Jorge είχε μία διεύθυνση ...σιδηρόδρομο γύρω στο 1998 ίσως και πιο πίσω.
Ένα πράγμα με εντυπωσίασε και άρχιζα να ψάχνω το Μ/Η. Οι παρτιτούρες δεν είχαν λάθη! Πολύ σημαντικό στοιχείο εν συγκρίσει με παρεμφερή sites.
Ωθούμενος από τον ενθουσιασμό μου, έγραψα και το πρώτο μου "χαζό" αρθράκι για το Μουσικό Παράδεισο. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα δημοσιευόταν αλλά ήρθε η ...πραγματικότητα να με διαψεύσει.
Το συναίσθημα που μου δημιούργησε από τις πρώτες φορές που μπήκα, δηλαδή μιλάμε τον Ιούλιο του 2003, ήταν ότι απέπνεε κάτι το παρεϊστικο και το "έντεχνο". Όλα ήταν στημένα σωστά, με λεπτομέρεια δημιουργώντας σου μια θαυμάσια, "ζεστή" ατμόσφαιρα. Μετά άρχισα να γράφω στο forum και σιγά σιγά να ξεχωρίζω κάποια παιδιά που ήθελα πολύ να γνωρίσω, μάλλον γιατί οι απόψεις μας συμφωνούσαν και έβλεπα πολλά κοινά στοιχεία. Τη συνέχεια την έχω γράψει σε άλλο topic...
Τέλος, τα άτομα του Μusicheaven που γνώρισα μέσω του Μ/Η, μου έχουν δώσει απίστευτη χαρά και ενέργεια και αισθάνομαι πολύ τυχερός που είμαι μέλος και ...ναρκομανής!