error 991b
ελληνική μουσική
Η Ελληνική Μουσική Κοινότητα από το 1997

Το Ζεϊμπέκικο του Αποχωρισμού (σόλο)- Νέο Τραγούδι

gzigas
12.03.2025, 04:57

Γιώργος Ζυγανιτίδης - George Zyganitidis (gzigas), Official Music & Video © 2025.

Σόλο Ζεϊμπέκικο τραγούδι μου, με θέμα την λύπη που προκαλεί ο αποχωρισμός από κάποιο πολύ αγαπημένο πρόσωπο...

Μουσική/Eνορχήστρωση/ Προγραμματισμός/ Μίξη/ Mastering: Γιώργος Ζυγανιτίδης

Βίντεο/ Εξώφυλλο/Φωτογραφία: Γιώργος Ζυγανιτίδης

Μπαγλαμάς/Μπουζούκι/Μπάσο/Κιθάρα: Γιώργος Ζυγανιτίδης Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση…

---------‐--------------

My solo Zeibekiko song, about the sadness caused by separation from a very loved person...

Music/Arrangement/ Programming/ Mixing/ Mastering: George Zyganitidis

Video/ Cover/Photography: George Zyganitidis

Baglamas/Bouzouki/Bass/Guitar: George Zyganitidis

Have a nice trip and see you soon…

-----------------------

Θα εκτιμήσω τη γνώμη σας και τη στήριξή σας!

[ τροποποιήθηκε από τον/την gzigas, 12-03-2025 04:59 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την gzigas, 12-03-2025 04:59 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την gzigas, 12-03-2025 05:12 ]

freddieKrueger
12.03.2025, 06:45

Υπέροχο σόλο σε ένα από τα αγαπημένα μου έγχορδα...

Το μπουζούκι είναι από τα λίγα όργανα που και χωρίς φωνή και χωρίς λόγια μιλάνε στην καρδιά μου.

Η μελωδική γραμμή που κινείσαι πολύ ξεχωριστή ως άκουσμα.

Μόνο μια μικρή επισήμανση:

Το 9 αρι σου είναι κάπως γρήγορο ρυθμικά για κάτι πένθιμο.

Το άκουσμα δε με έριξε στα πατώματα αντίθετα με έκανε να βρω μες το σκοτάδι μια χαράματα αισιοδοξίας.

Κι αυτό χρειάζεται γιατί τα πρόσωπα που χάσαμε και έγιναν αγγελούδια δε θα ήθελαν από εμάς να ποναμε.

Όπως και να έχει ευχαριστώ για την τιμή να σε ακούσουμε.

Ένα πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο ξεχωριστό σαν άκουσμα.

Καλημέρα.

CHE
12.03.2025, 17:00

Μπράβο! Πολύ ωραίο κομμάτι! Ήδη από τις πρώτες του νότες, μου μετέφερε ένα άρωμα Μάνου Λοΐζου και περίμενα να ακουστεί κάπου η φωνή του Καλατζή. Δικαιώνει και τον τίτλο του γιατί πράγματι φέρνει σε κάτι νοσταλγικό αλλά όχι σε σημείο που ο αποχαιρετισμός να σε "πονάει", αλλά σε σημείο που να χαίρεσαι που αυτός ή αυτή που αποχαιρετάς βρέθηκε στο δρόμο σου. Συγχαρητήρια με όλη μου την καρδιά. Ελπίζω να ακούσουμε και άλλα σου έργα. 

gzigas
12.03.2025, 19:12

Εκτιμώ πολύ την κριτική σας και τα καλά σας λόγια, και σίγουρα μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω!

Η μελωδία μου ήρθε σαν μάνα εξ' ουρανού θα έλεγα ,σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου.

Kristalo
12.03.2025, 20:41
Πάρα πολύ όμορφο! Το χτύπημα που συνόδεψε το δεύτερο μέρος του κομματιού μου έβγαλε μια δύναμη αποδοχής του αποχωρισμού και έναν πόνο βαρύ που σε κάνει να χορέψεις..... Έχει την δύναμη της περιγραφής. Συγχαρητήρια πολύ αγαπησιαρικο! Θά ήθελα να το ακούσω και να το ξανακουσω!
gzigas
13.03.2025, 06:39

Αγαπητή kristalo, σημαίνουν πολλά για μένα η στοχευεμένη ανάλυσή σου και τα καλά σου λόγια!