Τι θα λέγατε να παιξουμε ενα διασκεδαστικο παιχνιδακι να γνωριστουμαι και να περασουμε όμορφα. Το παιχνιδι ειναι λιγο πολυ παρομιο με ενα που εχει προτηνει ο φιλος gorge σαφος ειναι ποιο δησκολο και περιπολοκο. Το επαιζα οταν ημουν προσκοπάκι και το παιζω και τωρα που ειμαι ανιχνευτάκι .Ληπον το παιχνιδι εχει ως εξης οσοι ιστε αστυνομικα δαιμονια η απλος θελετε να περασετε καλα λαβετε θέσεις.
1) Καποιος βαζει μια ιστορια στο μιαλο του.(Με καποια φιλοσοφια θα βαλω εγω μια και θα μπητε στο νοημα
).
2) Οι υπολιποι παικτες κανουν ερωτήσεις οστε να την βρουν (οι οποιες θα πρεπει να μπορουν να απαντηθουν με ενα ναι η ενα οχι)
3) Προσπαθήστε να κάνετε οσες το δυνατον λιγοτερες ερωτησεις.
4) Αν καποιος/ποι πηστεβει/ουν οτι την εχει βρει την προτηνει στους αλλους. Αν τουλαχιστον πεντε παικτες συμφονισουν και καταληξουν σε μια εκδοχή γραφουν την λεξη αποκαληψη.
5) Αν η ιστορια ειναι σωστη νικαει αυτος που την προτηνε πρωτος αν οχι νικάει αυτος που την εχει βάλει απο την αρχή.
6) Και ενας τελευτεος κανονας δικος μου. Καθε καινουριος πεκτης που μπενει για πρώτη φορα στην παρέα μας καλο θα ηταν να μας πει το ονομα του την ηληκια του και γενικα λιγα πραγματα για τον εαυτό του.
Γιατι ενας αλλος σκοπος του παιχνιδιου εκτος απο το να περασουμε καλα ειναι και να γνωριστουμαι
Το ονομα μου ειναι Φώτης ειμαι 15 ετων και μενω στην καλαμαρια θεσ/νικης εκτος απο την μουσικη γενικοτερα και την κλάσικη κιθαρα εχω και αλλα χομπι
οπος το tae-kvo-do ski καi snowboard και πολλα άλλα
και γενικα ειμαι πολυ ανησυχο πνευμα !!!!!!
Ληπον η ιστορια εχει ως εξης: Μια κοπέλα ειναι στο σκοταδι αναβει ενα σπιρτο βλέπει κατι...... και παιθαινει απο τον φοβο της.....
Σκοπος σας τωρα ειναι να βρειτε για ποιο λογο παιθανε που ηταν και κτλ κτλ την ιστορια δηλαδη.
[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Brokenchord on 26-08-2005 00:01 ]
[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Brokenchord on 26-08-2005 00:02 ]