Den ksero se ti magazia pate ke ti blepete!
Ego douleuo se megalo kentro stin Germania san drummer ke douleuo ke gia dyskografies Ellinika ke ksena:
auto eine to dyko mou Kit:
Se ora draseis sto Studio!
Gabriel sigoura tha kykloforane se "magazia" stin ellada, alla oxi se A'katigorias, eime panta 2-3mynes to xrono stin ellada(athina ke thessaloniki) Gabriel eida alla oxi oses lete, ekei pou mikrofonizete tha blepeis panta Yamaha 9000 i pearl MMX/BRX,i sonor Designer ke stis yxografiseis ta idia! ke sygoura i Jazzdrummer tha protimane Gabriel, ke kseni oxi mono ellines,kserete giati, epidi exoun poli anoixto oixo, ta sustains aplononte glygora ke entona, i idia i drums omos den exei"piesi"! an mikrofoniseis mia Gabriel tha to deite moni sas!
Otan douleis "laiki" doulia ti sound apetoume???? ta ellinika kourdismata sta drums pos eine Jazz?? i mipos Rock/popsounds ???(ekseresei gia ta nea tragoudia pou apetoun ilektrika tympana)
Ego ta dokimasa 2 Ores, zitisa kati allages opos, anti gia mono maple, ke ena filadio Birch(gia na ginei pio entoni i Drums(idika to attack gia mikrofonisi), den mporouse na mou kanei, i den eithele na mou kanei tin epithimia mou!!!!
Eno molis Piga stin antiprosopia tis Pearl, ke mou kanane to kathe xatiri, ke mou laksane tin drums sta gousta mou (xromata, hardware, paxos apo toms, posa fildia maple posa Birch) I anthropi me ekseperetisan ke me to parapano!
Otan protoakousa ke eida to apotelesma tralathika, apla tous eipa ti sound thelo, ke to kataferane 100%, den paramorfonei kanena tom, i snare eine idikia parangelia, opos ke ta tom!
giati an min mporo na kano mia tetoia parangeklia ke stin ellada, den paizo sta panigiria, apla ksero ti thelo ke ti apetei i doulia mou!!!!
Den eine oti exo kati na xoriso me ton Gabi i tis Drums tou, apla ekana toso dromo idika gia auta ta tympana ke telika apogoiteutika! San ellina sto eksoteriko(min metrame tous ligous mynes stin ellada) eithela ellinikia Drums!!!
!!!Roland Td-20!!!
!!!Den yparxei tipota anotero!!!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Tympanology στις 27-06-2006 04:24 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Tympanology στις 27-06-2006 04:31 ]