1. Όταν στέλνω "δημοσίευση" και επιλέγω την πρώτη (που είναι και υποχρεωτική) προεπισκόπηση, όλα οκ. Ανοίγει κανονικά και βλέπω το κείμενο πώς περίπου θα είναι. Αν χρειαστεί όμως σε αυτό να κάνω δεύτερη διόρθωση και ξαναπατήσω "προεπισκόπηση", δε μου βγαίνει πλέον το κείμενο, στη μορφή που θα έχει.... Το μόνο που φαίνεται είναι οι κενοί χώροι, όπου τοποθετουμε το κείμενο. Πρέπει να πατήσω "πίσω", για να επανέλθω εκεί που ήμουν και να πατήσω απευθείας ΟΚ, για να φύγει το κείμενο, χωρίς να έχω τη δυνατότητα να το ξαναδώ σε μορφή "προεπισκόπησης"
2. Στις επιλογές του e- περιοδικού, που φαίνονται με το άγγιγμα του ποντικού ήδη στη γραμμή των θεμάτων, ψηλά στην οθόνη, κάτω απ' το λογότυπο, δε βλέπω πουθενά τη στήλη: "Φταίνε τα τραγούδια". Στο e-περιοδικό δεν ανήκει; Δε θα έπρεπε να φαίνεται;
3. Ψάχνοντας για μουσικούς για το Live του MusicHeaven... (
), είδα, με μια πολύ πρόχειρη ματιά, ότι λείπουν: η "πολίτικη λύρα" και το "λαύτα" ... (Εντάξει πολίτικη λύρα πάρα πολύ δύσκολα θα έβρισκα, αλλά ας υπάρχει κι αυτό... Επίσης λαύτα, ...συνήθως όσοι παίζουν λαούτο παίζουν και λαύτα, αλλά ας υπάρχει κι αυτό...
)
Αυταααα
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 18-08-2007 17:19 ]