Γιώργο (χόρχε) γνωρίζεις πάρα πολυ καλα, ότι είχες, Kαι εσυ προσωπικά και Η ομάδα ανάπτυξης τη στηριξη, όποτε χρειάστηκε. και είχες δίκο. ΝΑΙ τότε που σε έλγαν φασίστα Γιώργο. Αρα, μη λές για μη - στήριξη. Τώρα τι σου έχουν κάνει άλλοι, δεν μας αφορά. Εγώ αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο.
Αν δεν είχες την υποστήριξξη ? ... Εστω ... Αν δεν ... ... Δηλαδή ? Ανταποδοτικά ειναι αυτά ????. Μία σου και μία μου ? Δεν καταλαβαίνω. Η μάλλον, ναι υπάρχουν συσχετισμοί, τα πάντα. Το καταλαβαίνω. Αλλα υπάρχουν και όρια. Με τις δυσκολίες που έχεις Γιώργο.
Δεν υπέδειξα τίποτα. Άπενταντίας. Σου ειπα κάνε ότι θέλεις. Αλλά δεν έχουν νόημα οϊ "κανόνες" ... έστω και με Διασταλτική ερμηνεία. Εστω ... Και Γιώργο, σου εύχομαι, στο μέλλον να μην έχεις να κάνεις με πιο σημαντικά πράγματα. Ειλικρινά.
Δεν ειναι Θάνος - Ορφέας Γιώργο. Ζήτησα κάτι ως μέλος του ΜΗ. Τώρα, αν το εγονός πως κάνω παρέα και είμαστε φίλοι με τον Ορφέα, αντιμετωπίζεται ως κάτι .. Δεν με αφορά.
Ο Ορφέας ειναι συντονιστής. Εγώ ειμαι μέλος. Ενα μέλος ζήτησε κάτι. Ζήτησε τοποθέτηση επι συγκεκριμένου. Εστω επι συγκεκριμένων διατυπώσεων. Αν και προκύπτει ένα θέμα δεοντολογίας. Τι να κάνουμε.
Ζήτησα διαγραφή ?????? Τι θα πει "αν υπονοείΤΕ" Πες μου σε παρακαλώ. Οκ. εισαι διαχειριστής. Αν αυτό κατάλαβες, το διορθώνω. ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ.
Υπάρχει σύσταση ... "Θα σε παρακαλούσα πολύ .... τάδε ... να μην προβαίνεις σε τέτοιες διατυπώσεις ..." κλπ .... ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.
Για την ιστορία και μόνο ...Αντικατέστησε κάποια επίμαχα σημεία - που υποδηλώνουν ένα σαφέστατο στίγμα και ιδιεολογική τοποθέτηση του Σεμπλις, (σαφέστατο δικαίωμά του εννοείται - και κυριολεκτω). Πχ βάλε κάποιον σκληρομεταλά να τα βάζει με την παραδοσιακή μουσική. η με την κλασσικη ... (εννοω σε επίπεδο μελών) ... Και να λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα ... Τι θα γινόταν ? πλάκα θα ειχε.
Φανταστείτε ..... Εναν τυπάκο φαν της ντίσκο ... ... να κατηγορούσε .. τον .... Ορφέα .... (λέμε παράδειγμα) ... Για το ότι δεν αφήνει κανέναν, ειναι επικίνδυνος κλπ ...... Καλό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας.
Για να τελειώνουμε, το μήνυμα ελήφθη, καλώς έχει Γιώργο. Δεν επεκτείνομαι. Και η αλήθεια ειναι πως, ναι το ειχα συζητήσει - τηλ με τον ορφέα (ελπιζω αυτό να μην επιβεβαιώνει κανένα μέτωπο εδώ μεσα.... Και σκεφτόμουν πολύ να αναφερθώ στο θέμα αυτό, για να μη δημιουργήσω ένταση. Αλλά παρά το "¨δικτυακό της ιστορίας" υπάρχει και μια ανθρώπινη αξιοπρέπεια ε και λυπάμαι. Ο καθένας βγάζει ότι γουστάρει εδω ...Ε ... επρεπε κι εγω.
Η πλάκα επισης ειναι Γιώργο, πως με τον Σεμπλις, ή τον όποιον Σεμπλις, ίσως όχι τώρα εννοείται, αργότερα, αν προκύψει, ισως συζητήσω. Σιγά τα λάχανα .... Τέτοια έχω ακούσει πολλά, θα ακούσω και θα ακούμε όλοι . σε 2 - 3 μέρες θα έχει περάσει. Ηδη, σκεφτόμουν να περάσω στο σ΄ταδιο του πειράγματος και της πλάκας ....
Ομως, δεν θα ειναι σε δκτυακή κοινότητα (τώρα για τον ορισμό της ... αστα να πανε ....)
@Παναγιώτη (Vouliakis) Eκτός απο τα "προσωπικά" υπάρχει και η δεοντολογία του φόρουμ, των κοινοτήτων. Αυτό - πέραν του προσωπικού - ηταν που με ενόχλησε. Χωρίς να αρνούμαι το προσωικό θίξιμο, είναι και το γενικό..... Οκ .. δεν θα βάλω εγώ τους κανόνες ... Αλλά νόμιζα πως υπήρχαν. Παρεξήγηση. Παναγιώτη, η έννοια του σεβασμού κλπ κλπ ... αφορά μόνο την προαγωγή μουσικής ... Τι να πω. τώρα το ανάγουμε τα πάντα ¨ως προσωπικό θέμα ... " Τι να πω. Οκ ας διαβάσουμε τους κανόνες...
@ Παιδιά είδα πως έγραψαν και κάποιοι άλλοι, συγνώμη δεν τοποθετούμαι. ειλικρινά, δεν έχω κανένα πρόβληγμα να κλειδώσει το τόπικ και να τελειώνει αυτή η ισορία. Το ΜΗ ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δικτυακός χώρος, με ανθρώπους εξαιρετικού επιπέδου. ειναι φοβερό. Απλά δεν ειναι ο Τέλειος. Και καμμία φορά, ειναι να μη σου κάτσει οπως λένε. Οχι κάποιος που πετάει κάτι .. ή το γράφει συνειδητά. Αλλα σαν αίσθηση για ένα κλίμα.
Ο χόρχε ... οκ τι να πώ ... ειναι διαχειριστής .. και τρέχει για τα πάντα και ... και ειναι ο (χόρχε μας) ... Γράφει και ο Γιώργος. σαν άνθρωπος σαν φίλος. Αλλα δεν δέχομαι την απάντησή του .. δεν μπορώ να τη δεχτώ. ενώ τον καταλαβαίνω.
η τοποθέτηση του Παναγιώτη (Vouliakis) που ως γραπτό ειναι συνειδητή - του χόρχε .. οκ .. ειναι και πιο ...πως να το πω .. ζεστή ... - με κάνει να λέω πως το κλείνω το ΜΗ. Αλλη αντίληψη περί δεοντολογίας ... και .. ε .. οκ ...
και κάτι άλλο ... ολα κρύβονται κάτω από το 1/40 αν δεν κάνω λάθος του φόρουμ . Δεν ειναι και τόσο τραγικές οι απώλεις.
Το άλλαξα, γιατί πάντα τα ξανακοιτάω, τα bold και τα σχετικά δεν τα ήθελα. Υπάρχει στενοχώρια, αλλά, οι απόψεις ειναι ξεκάθαρες. ΓΙΩΡΓΟ (χορχε) αν το ύφος μου ειναι περίεργο δεν ειναι επιθετικότητα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Πιο πολύ αγωνία ειναι.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : thank στις 21-05-2006 19:24 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : thank στις 21-05-2006 20:12 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : thank στις 22-05-2006 02:08 ]