Βρε Αννούλα, κοιτα ... Κι εγώ έχω περάσει φάσεις που έχω σκεφτεί τι στο καλό γίνεται τέλος πάντων.... Και που με έχουν ενοχλήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως όλοι κάπου έχουμε το δίκιο μας, αλλά από την άλλη και το σαιτ .. (ενας - δυο - τρεις) μετρημένοι στα δάχτυλα .. τρεχουν αυτην την ιστορία .. δεν μπορούν να τους καλύψουν όλους... Και σημασία έχει το κυρίαρχο. - οκ ίσως έχω πάθει μία εμμονή αυτήν την περίοδο με αυτήν την έννοια, αλλα έχει νόημα. Πχ .. εντάξει, υπάρχουν αδυναμίες, αλλά τελικά, μένουν δύο - τρία πράγματα που ειναι δυσεύρετα. Τα πλέον σημαντικά και που κρατάνε αυτήν την ιστορία.
Δεν ξέρω λεπτομέρειες .. αλλα .. ένα υποκειμενικό στοιχείο, δεν μπορεί, θα υπάρχει. Πχ .. αν στειλει κάποιος - λέω τώρα παράδειγμα - μία δουλειά στον χόρχε, ε αυτός θα το δει με τα δικά του κριτήρια, τουλάχιστον ως προς τα βασικά. Αλλά και πάλι, βλέποντας πχ τα κείμενα, δεν νομίζω να περνάνε από κανένα φοβερό κόσκινο. Για τις μουσικ΄ς δουλειές δεν ξέρω.. Δεν μπορεί να γίνει αλλοιώς. Αλλά υπάρχουν και τεχνικοί λόγοι, πχ ξερω ότι πολλά από τα κείμενα στο e-periοdiko καθυστερουν να δημοισευθούν γιατι υπάρχει μεγάλη λιστα αναμονής. Οπως επίσης, υπάρχουν κάποιες μονιμες στήλες, (orfea, astron, gate klp) που οκ .. τις διαχειρίζονται αυτοι που τις έχουν ..
Υποκειμενίζουν ? Εστω πως κάποιες φορές συμβαίνει ... Αλλά έχοντας σκεφτεί κάποια πράγματα .. βλέπω και εγω πως πχ, σε πολλές περιπτώσεις, ίσως έχω φερθεί ανάλογα. Πχ .. πολλές φορές γράφει κάτι ο ορφέας, και επειδή έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση ... κάθομαι και γράφω από κάτω .. "μπράβο γιώργο πολυ καλό" κλπ. Και με σένα και με άλλους ανθρωπους που υπάρχει μία πιό άμεση επικοινωνία (δικτυακή ή κανονική) ίσως φέρομαι ανάλογα. Ενώ υπάρχουν πχ πολλά άλλα κειμενα ... που τα διαβάζω, ίσως μου αρέσουν εξ ίσου .. αλλά δεν γράφω τίποτα. Θα μου πεις .. άλλο οι χρήστες .. άλλο οι "διαχειριστές" ... (σιγά τους πολλούς) ... .... Αλλά τελικά όταν δεν πρόκειται για ένα μη επαγγελματικό σαιτ ... e .. εκεί το προσωπικό στοιχείο, από εμένα τουλάχιστον ειναι απόλυτα αποδεκτό.
Λίγο άσχετο αλλα .. και σχετικό. Ο χόρχε σε ένα τόπικ για τις διακοπες ... έλεγε για τη Σκόπελο ... (παιδιά τι παίζει εκει, δώστε πληροφορίες κλπ). Και του ξεφεύγει πως ... σε ένα χρόνο πάει φανταράκι. Η πρώτη μου αντίδραση .. "Και τώρα τι θα γίνει" ??????
Βέβαια το θέμα ειναι πως εσυ ζείς τα πράγματα απο μακρυά. Εδω, νομίζω πως όποιος έχει διάθεση και θέλει να ανεβάσει κάτι, να προωθήσει κάτι, από ένα κομμάτι μέχρι ένα κείμενο, μέχρι το να τραγουδήσει σε ένα live ... δεν τυγχάνει αποκλεισμού. Απεναντίας. Αρα δεν πρόκειται περί "κλίκας".
Εδω είδα ανθρώπους που ξεκίνησαν να μπαινουν στο σαιτ μετά από μένα, να παιρνουν πρωτοβουλίες και να εκφράζονται απίστευτα .. Δεν ήξεραν κανέναν .. (αυτό το εγυώμαι). Η δε αποδοχή όσων έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή .. τι να πω ... Ειναι εξαιρετική. Χωρίς να ειναι ου΄τε οι κολλητοί του κολλητού, ούτε οι γκόμενοι της γκόμενας, ουτε δεν ξέρω κι εγω τι άλλο. Χωρίς καμμία προηγούμενη σχέση, ή άλλο όφελος. Θα μου πεις ... Υποκειμενική ή αίσθησή σου. Οκ ίσως .. Αλλά έτσι το έχω βιώσει.
Τέλος παντων .. αυτά. Και ... καλη επιστροφή ... (καιρός ειναι)
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : thank στις 02-07-2006 11:26 ]