ελληνική μουσική
    247 online   ·  211.011 μέλη

    Εκμαθηση πιανου για μουσικη παραγωγη.

    geocodes
    04.07.2024, 14:55

    Καλησπερα σε ολη την ομαδα και καλως σας βρηκα. Νεο μελος εδω εν ονοματι Γιωργος και ειμαι 28 ετων. 

    Θα ηθελα τα φωτα σας σε θεμα που με απασχολει. Εχω ξεκινησει και ασχολουμαι με μουσικη παραγωγη εδω και καποιο καιρο μεσω υπολογιστη, και ασχολουμαι με Djing εδω και καποια χρονια. Η απορια μου ειναι η εξης. Θελω να αναπτυξω γνωσεις στην μουσικη θεωρία και σε πιανο ,διχως να βαζω παροποιδες απο την αποψη οτι δε με επιρρεαζει το αν θα εστιασω πανω στην ηλεκτρονικη μουσικη με την οποια και ασχολουμαι τα τελευταια χρονια,ειμαι πανω απολα λατρης της μουσικης και τα ακουσματα μου ακολουθουν την ψυχολογια μου,πηγαινοντας απο μεταλ σε εντεχνο,και απο εντεχνο σε κλασσικη μουσικη κλπ. Θα ηθελα να με συμβουλεψετε αν ειναι ο δρομος των ιδιαιτερων μαθηματων ο σωστος ,μιας και αποτι διαβασα σε αλλα θεματα λενε διαφοροι οτι το ωδειο ειναι πολυ σοβαρο και η αληθεια ειναι οτι δεν νομιζω να εστιασω σε τοσο σοβαρο επιπεδο πανω στο πιανο,αλλα παρολα αυτα θα ηθελα να αναπτυξω γνωσεις αρκετα δυναστες ωστε να βοηθηθει η φαντασια μου,αλλα και η αντιληψη μου πανω στην μουσικη την ιδια. Επαιζα ντραμς αρκετα χρονια μικροτερος,κυρίως αυτοδιδακτος,και με τον ρυθμο σε αρχαριο επιπεδο νομιζω πως εχω καλη σχεση. Με ενδιαφερει περαν της ηλεκτρονικης μουσικης να μαθω και κλασσικα κομματια και ο,τι θεωρειτο απαραιτητο να με βοηθησει να αναπτυξω μια ισχυρη αντιληψη πανω στη μουσικη δομη.

    Για να μη μακρυλογω μιας και εχω μια ταση,συμφωνειτε με τα ιδιαιτερα μαθηματα? Και γνωριζει καποιος καποιον δασκαλο που να μπορει να μου διδαξει θεωρια και πρακτικη στο πιανο στις περιοχες της Αθηνας;; Και αν ναι θα με ενδιεφεραν στοιχεια επικοινωνιας μαζι του.

    Υ.Γ. Επισης με ενδιαφερει πολυ να μαθω τα παντα στην αμερικανικη γραφη τους (νοτες abcdefg κλπ.) μιας και ολα οσα ασχολουμαι βρισκονται στο αμερικανικο τυπο.

    Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων και ευχομαι ενα πανεμορφο απογευμα.

    [ τροποποιήθηκε από τον/την geocodes, 04-07-2024 15:05 ]