ελληνική μουσική
    406 online   ·  211.100 μέλη

    Νέο τραγούδι από τον Μάριο Μιχαήλ με τίτλο Σ' Αγαπώ

    MariosMichail
    27.07.2024, 11:13

      Το νέο τραγούδι του Μάριου Μιχαήλ με τίτλο "Σ' Αγαπώ" μόλις κυκλοφόρησε, με τον καλλιτέχνη να υπογράφει την ερμηνεία, τους στίχους και τη μουσική.

      Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό κομμάτι αφιερωμένο στον έρωτα, που προσθέτει μια δροσερή νότα στις καλοκαιρινές μας στιγμές, σε Latin ρυθμούς.

      Το “Σ' Αγαπώ” είναι διαθέσιμο από τις 26/07 σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες μουσικής αναπαραγωγής (Spotify, Apple Music, Amazon Music κ.ά.), καθώς και στο Youtube, στο επίσημο κανάλι του καλλιτέχνη.

    Καλή σας ακρόαση!


    freddieKrueger
    30.07.2024, 10:50

    Υπέροχο κομμάτι 

    Σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει το άκουσμά του 

    Πόσο τυχερός είμαι που ως μέλος αυτού του μουσικού site έρχομαι σε επαφή με δημιουργίες νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών.

    Το μόνο αρνητικό ας πούμε είναι ότι η φωνή ακούγεται κάπως παράξενα σε σχέση με την υπόλοιπη ενορχήστρωση.

    Σαν να είναι τοποθετημένη "από πάνω"από τη μουσική με μορφή καραόκε;

    Δεν ξέρω.

    Σα σύνολο ωστόσο πολύ όμορφο!

    Καλοτάξιδο!


    MariosMichail
    03.08.2024, 17:06
    Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά είχα τρεχάματα για την προώθηση του τραγουδιού. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
    CHE
    04.08.2024, 10:21

    Πολύ ωραίο το τραγούδι, καλοκαιρινό, ευχάριστο -αυτό που λέμε feel good- αλλά έχω δύο ενστάσεις:

    1. Η ερμηνεία -εδώ συμφωνώ με τον Freddie- είναι πολύ "μαζεμένη", σαν ο τραγουδιστής να φοβάται μην ξυπνήσει κάποιον που κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο. Δεν ξέρω τις συνθήκες ηχογράφησης, ίσως να έχει να κάνει και με κάποια [ίσως] ανασφάλεια να ξεδιπλωθεί η ερμηνεία. Εκεί που είναι ο τόνος του τραγουδιού θα το άκουγα ευχαρίστως από τον Κώστα Μακεδόνα -αμέσως φαντάστηκα τη φωνή του και πόσο θα αναδείκνυε το τραγούδι.

    2. Το σόλο της ηλεκτρικής κιθάρας. Όχι τόσο για το σόλο -μια χαρά είναι- αλλά για το όργανο. Ο συνδυασμός λάτιν ρυθμού με ηλεκτρική κιθάρα είναι μια... ακροβατική διαδικασία που αν δεν είσαι ο Κάρλος Σαντάνα υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείς. Εδώ, ευτυχώς, σώθηκε η κατάσταση αλλά δεν απογειώθηκε. Προσωπικά, θα ενορχήστρωνα αλλιώς το κομμάτι στο μέρος της ηλεκτρικής κιθάρας -ίσως να δοκίμαζα ακουστική κιθάρα ή κιθάρα και πνευστά (π.χ. τρομπέτες), ώστε να ενισχύσω περισσότερο το λάτιν στοιχείο. Η ηλεκτρική κιθάρα, ευτυχώς [το τονίζω], δεν το υπονόμευσε αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν αυτό που απαιτούσε το τραγούδι.

    Βέβαια, επισήμανα αυτά τα δύο στοιχεία απλά ως προσωπική μου άποψη αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι ευχαρίστως θα το άκουγα στο ραδιόφωνο ή στην παραλία. Τέτοιες προσπάθειες σίγουρα αξίζουν προσοχής και ενθάρρυνσης γιατί, δυστυχώς, κυκλοφορεί πολλή σαβούρα στο ελληνικό μουσικό τοπίο.