Στέλιο ευχαριστούμε για τη γνώμη σου. Όποιος άλλος θέλει να πει τη γνώμη του να το κάνει, αλλά θα παρακαλούσα να είμαστε ουσιαστικοί και συγκεκριμένοι σε αυτά που λέμε.
Quote:
|
Το μέλος SteliosG στις 04-06-2004 στις 01:53 έγραψε:
ετσι οπως το βλεπω το MusicHeaven ως χρηστης καθαρα, πιστευω οτι χρειαζεται μια ανανεωση το design του! νομιζω εχετα βαλει πολλα πραγματα στην αρχικη σελιδα, ειναι πολυ μακρυα (χρειαζεται μεγαλο scroll down για να τα δεις ολα) και μπερδευει το ματι! νομιζω οτι χρειαζεται καποια καλυτερη τακτοποιηση-οργανωση, με λιγοτερα πραγματα στην αρχικη σελιδα ή καποια αλλη δομη που να βοηθαει τη πλοηγησει του χρηστη!
|
|
Στέλιο από αυτά που διαβάζω νομίζω πως αυτό που κυρίως θέλεις να αλλάξει είναι η δομή και όχι το design, σωστά; Για το design έχω δεχθεί αρκετά θετικά σχόλια και δεν υπάρχει η σκέψη προς το παρόν να αλλάξει.
Όσον αφορά τη δομή έχεις αρκετό δίκιο στο οτι υπάρχουν πολλά στην πρώτη σελίδα.
Όμως πλέον το MusicHeaven είναι τεράστιο. Έχει δεκάδες ενότητες και υποενότητες: Παρτιτούρες, Σύνδεσμοι, Downloads, PhotoHeaven, RadioHeaven, Forum, Chat, Συχνές Ερωτήσεις, Εγκυκλοπαίδεια, Ατζέντα - Εορτολόγιο, Αγγελίες, MusicHeaven TV, Music Pages, Προσωπικά Μηνύματα, Κοσμοπλάνα, T-Shirts, Τάδε Έφη, Δίσκος του Μήνα, Αναζήτηση, Μουσικά Κουίζ, GamesHeaven, Συνεντεύξεις, Post It, Επικοινωνία, Προτιμήσεις, Δημοσιεύσεις, Αρχείο κ.α.
Τι να αφήσουμε απ' έξω από την πρώτη σελίδα απ' όσα υπάρχουν τώρα;
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες.
Κατά τη δική μου άποψη, βρίσκω πολύ βολικό στην πρώτη σελίδα να υπάρχουν όσα υπάρχουν αυτή τη στιγμή, απλά θα πρέπει να είναι πιο ευδιάκριτες οι ενότητες. Αυτή τη στιγμή οι ενότητες χωρίζονται στις 7 επάνω (κάτω από το λογότυπο) και σε αυτές της αριστερής στήλης επάνω. Υπάρχει σκέψη για να τακτοποιηθεί αυτό το ζητηματάκι, που δεν το θεωρώ σημαντικό, μια και όποιος είναι μέλος 1-2 εβδομάδες ξέρει που βρίσκεται η ενότητα που τον ενδιαφέρει.
Quote:
|
αυτο το background επισης χρειαζεται μια ανανεωση κατα την αποψη μου! μοιαζει λιγο παιδικο οταν το πρωτοδει κανεις (χωρις να θελω να θιξω κανενα)!!
|
|
Τα αστέρια θεωρούνται παιδικά; Τι λέτε οι υπόλοιποι; Θα μ' ενδιέφεραν και άλλες γνώμες...
Quote:
|
δε ξερω αν υπαρχει καποιο κεφαλεαιο πισω απο το MusicHeaven ωστε να μπορεσει να βοηθησει στην ανανεωση της σελιδας (αν τη κανετε) ουτε ξερω ποσο χρονο δινετε οι admin στο MusicHeaven (ασχολειστε επαγγελματικα με αυτο ή οχι?)
|
|
Κεφάλαιο δεν υπάρχει, ούτε και άπλετος ελεύθερος χρόνος. Υπάρχει όμως μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Η προσπάθεια είναι καθαρά ερασιτεχνική, δεν υπάρχει εταιρία από πίσω.
Quote:
|
προτεινω λοιπον το εξης ως 1ο βημα! καντε ενα ερωτηματολογια προς ολα τα μελη να ρωτησετε την αποψη τους! ρωτηστε τους για νεες ιδεες κ αποψεις κλπ κλπ!
|
|
Όταν λες "όλα", το εννοείς; Ακόμα και 1 στους 10 να απαντήσει μιλάμε για 1000 ερωτηματολόγια...