Παράθεση:
Το μέλος BasilisTT στις 05-04-2008 στις 22:55 έγραψε...
Θελω να ξεκινησω στο χωρο του αρμονιου και θα ηθελα τα φωτα σας ως προς την επιολογη του!Δε τιθεται χρηματικο οριο αλλα πρεπει να μου κανει click!Εχω ασχοληθει με κλασικη και ηλεκτρικη κιθαρα αλλα μονο με tablature!
Για να ειμαι ειλικρεινης μου αρεσε το yamaha mm6 (synth) αλλα σαν αρχαριος στο χωρο των πληκτρων δεν ειναι και οτι καλυτερο!Παρακαλω προτεινεται ενα αρμονιο ιδανικο για ξεκινημα χωρις συμβιβασμους στο κοστολογιο!
Περιμενω απαντησεις !Αααα χαρηκα που σας βρηκα
|
|
Γεια σου, Βασίλη!
Νομίζω πως την απάντηση την έδωσες μόνος σου παραπάνω, λέγοντας ότι ψάχνεις για ένα μηχάνημα που θα σου κάνει κλικ. Οπότε, μόνος σου θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιους μουσικούς οίκους, να τα δοκιμάσεις και να δεις ποιο από αυτά θα σου κάνει κλικ.
Επίσης, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως, θα πρέπει να προσδιορίσεις τί ακριβώς ψάχνεις. Ψάχνεις για ένα αρμόνιο με έτοιμους ρυθμούς που θα πατάς το κουμπάκι και θα παίζει απλά ένα ρυθμό όπως κάνουν χιλιάδες ερασιτέχνες σε όλο τον κόσμο, ή σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς επαγγελματικά και να αγοράσεις ένα synthesizer / music workstation όπου τα πάντα θα τα δημιουργείς μόνος σου;