Παράθεση:
Το μέλος roubas στις 22-04-2008 στις 14:15 έγραψε...
Sorry παιδες αλλα διαφωνω καθετα να ανοιξει τετοιο post που θα θαβει και θα χλευαζει μια δημιουργια καποιου ο οποιος με το κομματι του μπορει να νιωθει πραγματα και στην τελικη να το νιωθει δικο του παιδι!
Οποτε να γνωριζετε απο τωρα οτι αν γραφτει τιτλος τραγουδιου επειδη συντονιστης δεν ειμαι για να "κοψω" το post το σιγουρο ειναι οτι θα κραξω οποιον το κανει!
Το θεωρω πραγματικα ηλιθιο να μπει καποιος σε αυτη τη διαδικασια...
|
|
Καλά κάνεις και διαφωνείς αγαπητέ...και για αυτό είναι τα topic για να διαφωνούμε και μέσα από αυτό να διαμορφώνουμε και άποψη...
Σίγουρα γνωρίζεις ότι όταν μπαίνεις στη διαδικασία της δημόσιας κρίσης ίσως ( λέω ίσως...αν δεν έχεις αντίρρηση δηλαδή...) να δεχτείς και κριτική που να μη σου αρέσει... τι να κάνουμε τώρα... δηλαδή αν ακούω εγώ ένα τραγούδι που ο τραγουδιστής δεν έχει βρει νότα να μη το πω???
Να πω ποιο τραγούδι μου αρέσει μπορώ... να πω ποιο δεν μου αρέσει δεν μπορώ? Τι είναι αυτό το πράγμα με μερικούς εδώ μέσα...
μου θυμίζει αυτό τώρα κάτι topic για το Χατζηγιάννη αν τολμούσες να πεις ότι δε σου αρέσει πέφτανε να σε φάνε...
Και περνάω στις απειλές σας “Οπότε να γνωριζετε απο τωρα οτι αν γραφτει τιτλος ...μπλα μπλα μπλα... ” ευχαριστούμε για την προειδοποίηση ... χθες επίσης ήταν 21η Απριλίου... πως μου ήρθε αυτό τώρα...
Είναι σαν να μπω στο topic του Χατζηγιάννη που λέγαμε και να πώ...” θεωρώ ηλίθιο και βλάκα όποιον γράψει κάτι κακό για τα τραγούδια του Μιχάλη γιατί αν το διαβάσει ο Μιχάλης θα στεναχωρηθεί...και επίσης αν ήμουν συντονιστής θα τα διέγραφα... “ Εκτός από τα αυτάκια μου ταλαιπωρούνται και τα ματάκια μου... τι άλλο θα διαβάσω ...
Τώρα βέβαια πολύ στρογγυλεμένα στα γράφω σε σχέση με τις απειλές περί κραξίματος και τους χαρακτηρισμούς σου για ηλιθιότητες...
με λίγα λόγια αφου συμπεριφέρεστε κάποιοι εδώ λες και ζείτε σε γυάλα...να πω ένα παράδειγμα...
αν εγώ μπω σήμερα να παίξω επαγγελματικό basket ( που δεν ξέρω τι χρώμα έχει η μπάλα...) η κερκίδα θα γελάει μήνες...
Κάποιος που μπαίνει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού και δεν βρίσκει νότα τι αντιμετώπιση περιμένει?
Ας βγει να τραγουδήσει έτσι σε ένα μαγαζί...σε μια συναυλία...να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσει το κοινό... λες να μην πει τίποτα για να μην νιώσει άσχημα??
( και μην ακούσω καμιά εξυπνάδα ότι εδώ δεν είμαστε κερκίδα...το ξέρω... παράδειγμα έφερα...)