Σε όσους αρέσει η ποίηση θα σας προτείνω την ποιητική συλλογή της Ελένης Νανοπούλου με τίτλο ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ στην οποία είχα και την τιμή να δουλέψω μουσικά μελοποιώντας 3 ποιήματα απο εκεί.
Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στην Τεχνόπολη με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.
Η Ελένη Νανοπούλου γεννήθηκε στο Άργος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Τμήμα Οπτικής, σπούδασε Σκηνογραφία - Ενδυματολογία στη Σχολή του Λυκ. Σταυράκου, και εργάζεται στο θέατρο το κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στην επαγγελματική της διαδρομή έχει συμμετοχές ως Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος σε κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.
Το «Ολόγραμμα» που εκδόθηκε το 2009 από τις εκδόσεις ΔΡΟΜΩΝ είναι η πρώτη της δημοσιευμένη ποιητική συλλογή. Το ‘’Ολόγραμμα’’ είναι ένα σώμα, με πέντε ενότητες γραφής, με στόχο όμως να μπορεί η κάθε μια να σταθεί και μόνη.
Τρία συνολικά τραγούδια που μελοποίησα δέθηκαν παράλληλα με σχετικό θεατρικό δρώμενο και παρουσιάστηκαν ζωντανά εκείνη την ημέρα.
Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία, να σας ενημερώσω μιά που τώρα με ειδοποίησαν και εμένα, ότι την προσεχή Δευτέρα 22/3/2010 στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και απο το τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΑ στην εκπομπή "Η 7η στο τρίτο"που παρουσιάζει η Βίκυ Τσιανίκα, θα ακουστούν 3 τραγούδια που έχω μελοποιήσει και ερμηνεύω απο την ποιητική συλλογή ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ γιά το οποίο έχω αναφερθεί πιό πάνω.
Τα τρία αυτά τραγούδια είναι...
1) Λύγινος
2) Χρώματα
3) Η αυτοψία της αγάπης.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 17-03-2010 20:08 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 17-03-2010 20:10 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cineboy στις 17-03-2010 20:10 ]