Λοιπόν πήγα και τα κοίταξα όλα αυτά και έπαιξα και στο δικό σου(το korg sp250) αλλά ενώ μου φαινόταν φοβερό(πολύ καλός ήχος πιάνου στα πριμα μεσσαια μπασα) , καλή τιμή και με πολύ καλα πλήκτρα μου ξίνισαν 2 πράγματα..
1)πολύ φτωχό σε λειτουργίες..δηλαδή ούτε ένας ρυθμός..δεν είπα να είναι drum machine αλλά δεν είχε ούτε ρυθμό 4/4..
2)μου είπαν ότι το συγκεκριμένο σε σχέση με kurzweil και roland υστερεί πάρα πολύ στον ήχο όταν συνδεθεί με ηχεία..και για την χρήση που το θέλω εγώ είναι σημαντικό μείον..
πάντως άμα το ήθελα για οικειακή καθαρά χρήση θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη πιστεύω..
δοκίμασα και το kurzweil sp2xs και ομολογώ πως δεν μου πολυάρεσε..ειδικά το κλαβιέ(αν και μου είπαν πως το sp2x που είναι το ίδιο χωρίς ηχεία έχει πολύ καλύτερο..)
και όσον αφορά τα Roland τι να πω;..είναι εργαλεία..τα έχουν όλα..αρκετούς ρυθμούς και ήχους, φοβερό κλαβιέ..φοβερό ήχο..αλλά το μεγάλο μείον όπως λες...η τιμή..
αν κάποιος άλλος θέλει να προσθέσει...είναι ευπρόσδεκτος..
2)τι γνώμη έχετε για τον http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=4&category=2 είναι έμπιστο κατάστημα; καθώς βρήκα το roland rd300gx 100 ευρω φτηνότερα της Roland και μου φαίνεται περίεργο..