η κακη αληθεια ειναι πως οι φυσιοθεραπευτες δυστυχως δεν βαζουν το χερακι τους καθολου να σε βοηθησουν...
προσφατα πηγα την μητερα μου σε φυσιοθεραπευτη επειδη η ιδια επεμενε(εν τελη μετα απο την ιστορια που ακολουθει την επεισα να παμε στην φιλη μου που σας ειπα παραπανω)
η θεραπεια που τους κανουνε ειναι πραγματικα για γελια....σου βαζουν το μερος στο οποιο πονας σε μια μικρη μπανιερα που το νερο μεσα σε αυτη γυρναει γυρω γυρω!!αναδευεται δηλαδη με αερα που βγαινει κατω απο την επιφανεια του,και το κρατας εκει περιπου ενα τεταρτο...μετα στο βαζουν σε πιο ζεστο νερο...σου δινουν ενα περιαγκωνιο...περικαρπιο...η τελος παντων καποιο βοηθημα αναλογως το σημειο που εχεις προβλημα και σου λενε ξανα ελα την επομενη εβδομαδα....φυσικα εδω και εναμιση μηνα εξελιξη και προοδος καμια...
εσυ δηλαδη πονας....και σου ειπε ο τυπος δεν εχεις τιποτα!!!ε βεβαια ρε φιλε δεν εχει τιποτα...και εγω αν την κοιταζα αυτο θα ελεγα....μονο που εγω ειμαι και ασχετος....το συμπερασμα δικο σου συμπαθης συνφορουμιτρια
ειναι πραγματικα γελοιο....αυτοι ειναι οι επιστημονες και οι γνωριζωντες του ανθρωπινου νευρικου συστηματος και δεν σε αγγιζουν ουτε για αστειο???
ειναι δυνατον??απο την στιγμη που δεν το κανουν αυτο πως γνωριζουν την κατασταση που μπορει να βρισκονται οι τενοντες καποιου??φυσικα ξεχασα...υπαρχει και το μυογραφημα....η ΜΟΝΗ εξεταση που δειχνει την κατασταση των τενοντων....την οποια εξεταση ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ουτε με απειλη οπλου....συν οτι κοστιζει πολυ ακριβα για να την κανεις.....απατεωνες.........
η τενοντιτιδα θελει ξεκουραση και μαλαξεις απο καποιον που ξερει ΚΑΙ φυσιοθεραπεια...οι περισσοτεροι φυσιοθεραπευτες δεν ξερουν να πλασουν ουτε πλαστελινη οχι να κανουν και μαλαξεις σε καποιον που εχει προβλημα
αν συνεχισει το προβλημα σου επισκεψου καποιον χειροπρακτη/φυσιοθεραπευτη....εκει θα δεις διαφορες....