Δυστυχώς ΚΑΙ αυτό το κουίζ έχει λάθη. Τώρα τί να κάνω; Αν τα επισημάνω θα "μαρτυρήσω" τη θεωρητικά σωστή απάντηση. Μάλλον θα το κάνω... έμμεσα.
Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι κάποιος σας ρωτάει τι εθνικότητας ήταν ο Όμηρος. Θα απαντούσατε Τούρκος; Όχι βέβαια. Κι όμως. Η σωστή απάντηση, όπως δίδεται στο κουίζ, θα ήταν αυτή!
Πάμε παρακάτω. Το όνομα
Aerosmith. Δεν θα μαρτυρήσω την απάντηση αλλά αυτή που δίδεται ως σωστή είναι λάθος. Αρκεί μία ματιά στο λήμμα της αγγλόφωνης Wikipedia, όπου γράφει αναλυτικά πως προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος.
Εμ, το άλμπουμ των Beatles; Συγνώμη, αλλά σε όλες τις απαντήσεις-άλμπουμ υπάρχει τουλάχιστον ένα τραγούδι του
George Harrison. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει καμία σωστή απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση (ασχέτως αν αυτή που απάντησα εγώ υπολογίστηκε ως σωστή).
Επίσης, τα μέρη όπου γεννήθηκαν οι
Van Halen... κανένα δεν είναι σωστό!
Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Οφείλω, βέβαια, να πω ότι πριν ποστάρω τις παρατηρήσεις μου έκανα την έρευνά μου ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν κάνω κάποιο λάθος. Πάντως το απόλαυσα το κουίζ γιατί σε ορισμένες ερωτήσεις (όπως π.χ. η εθνικότητα του Mercury) "έξυσα" πολύ το κεφάλι μου.