Πριν απ όλα πρέπει να ευχαριστήσω την διεύθυνση του Radio Music Heaven που μ εμπιστεύθηκε παραχωρώντας μου χρόνο στο πρόγραμμα του σταθμού.
Θέλω να πιστεύω πως θα μπορέσω μέσα από αυτή την νέα εκπομπή να αγγίξω τις μουσικές σας ευαισθησίες καταφέρνοντας να σας παρασύρω στο δικό μου μουσικό ταξίδι…
Η μουσική δεν έχει σύνορα, δεν έχει γλώσσα.
Δεν έχει συγκεκριμένα κίνητρα παρά μόνο την ίδια την μουσική και την αγάπη σου σ αυτήν, προσδοκώντας να μεταδώσεις συναισθήματα σε συνακροατές σου κάνοντάς τους να δουν με την δική σου ματιά την μουσική που μεταδίδεις.
Δεν χωρίζεται σε έντεχνη ή άτεχνη. Όταν αυτό που ακούς στο ράδιο, σε κάνει να νοιώθεις καλά το ακούς διαφορετικά περιμένεις το επόμενο ή ακούς το Cd σου.
Για τον λόγο αυτό ¨εντέχνως λίγο απ όλα... " για να μη μονοδρομούμε….
Κι επειδή για μένα ράδιο σημαίνει φωνή που ταξιδεύει στο άπειρο με στόχο την επικοινωνία… δεν μπορώ να διανοηθώ εκπομπή στο ράδιο χωρίς μικρόφωνο.. χωρίς φωνή… χωρίς επικοινωνία μαζί σας…
Κι όπως λέει το παλιό λαϊκό άσμα ¨Τρίτη - Πέμπτη μακαρόνια¨, ...έτσι κι εγώ…. Σας περιμένω κάθε Τρίτη στις 19:00 μέχρι 20:00 και κάθε Πέμπτη από τις 18:00 έως τις 19:00 για την δική μας μουσική μακαρονάδα…. Φτιαγμένη με διάφορα μουσικά υλικά… Εντέχνως λίγο απ όλα..
Σας ευχαριστώ
Φίλιππος Σ. (Photografos)
[ τροποποιήθηκε από τον/την Photografos, 15-03-2014 15:34 ]