Παράθεση:
Το μέλος jorge στις 14.03.2015, 13:20 έγραψε...
2. Υπάρχουν μέλη του MusicHeaven που ήδη έχουν ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης με ΠΜ (δεν απαγορεύεται,
Ο Διαγωνισμός διαφημίζεται ήδη σε ομάδες χρηστών του Facebook, άρα η ψήφος από αυτούς τους ανθρώπους έχει πολλαπλάσια δύναμη σε σχέση με τους φίλους κάποιου.
4. Οι φιλίες ή οι δημόσιες σχέσεις πάντα παίζουν ρόλο σε διαγωνισμούς. Είχαμε και εδώ παραδείγματα τραγουδιών που ενώ δεν ήταν τα καλύτερα αντικειμενικά, κατάφεραν να αποσπάσουν ψήφους λόγω καλών ...δημοσίων σχέσεων.
|
Παρόλο που πρόσεξα, έστω και την τελευταία στιγμή, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν και οι χρήστες του fb ... παρόλο που με τους όρους του τωρινού διαγωνισμού [ιδίως τους "συμπληρωματικούς" της 12ης Μαρτίου] όχι μονάχα δεν απαγορεύεται, αλλά ..... ενθαρρύνεται η προώθηση και διάδοση των τραγουδιών των συμμετεχόντων ... Εμένα θα μού επιτρέψετε να "απέχω", για μια ακόμη φορά, από αυτή τη "διαδικασία" ... Μέχρι που να αποκλεισθεί το τραγούδι μου θα τηρήσω "απόλυτη σιωπή" και "απόλυτη μυστικότητα" σχετικά με τη συμμετοχή του τραγουδιού μου στον διαγωνισμό, ακόμη και σε "προσωπικό επίπεδο", ακόμη κι από στενούς φίλους και συνεργάτες μου !! Ήδη στο fb δέχθηκα μερικά μηνύματα από φίλους που με ρωτούσαν : "Κώστα με ποιο τραγούδι συμμετέχεις" ?? και δεν αποκάλυψα σε κανέναν !!! Ούτε στο προφίλ μου στο fb, ούτε πουθενά αλλού, αλλά ούτε και σε προσωπικό επίπεδο θα κάνω λόγο για τη συμμετοχή μου !!! Κι αν βγει το τραγουδάκι μου τελευταίο στον όμιλό του και με λίγες ψήφους ... θα ξέρω πολύ καλά ότι "αυτές τις λίγες ψήφους τις πήρε αληθινά, τίμια και καθαρά" .... Επειδή, πολύ απλά, κάποιοι το άκουσαν, τους άρεσε και το ψήφισαν, χωρίς να ξέρουν τίποτα γι' αυτό και για τον δημιουργό του !!! Και να σας πω την αλήθεια ... η πλήρως προσωπική και ταπεινή μου άποψη είναι ότι, όταν ένα τραγούδι το γράφεις "μέσα απ' την ψυχή σου" και μετά το "διοχετεύεις" σε διαδικασίες "προεκλογικής εκστρατείας", ζημία του κάνεις ... ζημία και στο τραγούδι σου και στην "κατάθεση ψυχής" σου .... μάλλον τα "υποβαθμίζεις" και τα δυο ....
Οπότε ... όσοι με έχετε ρωτήσει "με ποιο τραγούδι συμμετέχω στο διαγωνισμό" σας απαντώ : "Υπομονή! όταν με το καλό αποκλεισθεί θα το μάθετε, τοσο εδώ, όσο και στο προφίλ μου στο fb, μιας και, μετά τον αποκλεισμό του, σκοπεύω να γράψω εκτενές κείμενο όπου θα εξηγώ την ιστορία του, υπό ποίες συνθήκες το έγραψα" κλπ κλπ ....