Kαλημερα σας και καλη βδομαδα!
Διαβασα ολες τις απαντησεις. Δεν γνωριζα καν τον μουσικο του τραγουδιου παρα μονο μετα αυτη την αναρτηση που εκανα και που φυσικα δεν συμφωνει μαζι μου αλλα ουτε και η στιχουργος που ειναι φιλη μου σημφωνησε . Εμενα δεν μ απασχολει αν συμφωνουν η οχι .Αυτο σημαινει για οσους δεν καταλαβαν οτι: για να εκφρασω αποψη και να παρω θεση δεν συζητω ουτε ζητω την αδεια κανενος.
Στον διαγωνισμο συμμετειχαν πολλοι φιλοι μου και συνεργατες σε αλλα γκρουπ. Ξερω καλα οπως ξερετε καλα οτι στην πενταδα δεν περνανε τραγουδια που αξιζουν αλλα τραγουδια αναλογως των γνωρημιων και των προσπαθειων των δημιουργων τους. Κατω απο την θεση της φιλης μου υπαρχουν τραγουδια που θα επρεπε να ειναι στην πενταδα . Σε ολες τις πενταδες στα γκρουπ που περασαν φαινεται καθαρα οτι ο διαγωνισμος ειναι <φταιχτος>.
Οχι κανενας δεν κρατα ψηφους για το 12 παρα 1 λεπτο. Πρακτικα δεν προλαβαινει να ψηφισει .
Ας με διαγραψουν οι διαχειριστες της σελιδας αλλα η αληθεια ειναι μια . Το τραγουδι της φιλης μου< πεταχτηκε > στην ογδοη θεση με καποιο τροπο και φυσικα οχι εντιμο.
Ναι χρησιμοποιω την λεξη <κομπινα> γιατι μονο ετσι διαμορφωνονται αποτελεσματα στο 12 παρα1.
Οτιδηποτε αλλο το ακουω βερεσε και δεν το πιστευω.
Δεν συμμετειχα ποτε και ουτε προκειται στο μελλον .
Και λογικα οι αντιδρασεις που βλεπουμε δεν μελων που επιασαν πατο. Οποιος δεν θελει να δεχτει αληθειες και βλεπει συνωμοσιες μονο αστειο μπορω να τον χαρακτηρισω.
Καλημερα σας και δεν εχω σκοπο να απαντησω ξανα γιατι οτι ηταν να πω το ειπα και οι διαχειριστες ας με συγχωρεσουν αλλα ετσι ειμαι εγω ευθυτατη και ωμη στον λογο μου.
mary_omikron Aν εσυ λειτουργεις με καθοδηγηση αλλων εγω οχι. Οτι κανω ειναι δικη μου και μονο δικη μου αποφαση.
Ευκολο να κατηγορειται δυσκολο να δειτε την ουσια.
Καλη σας μερα με εκτιμηση
Ποπη Ι Νικολαου
[ τροποποιήθηκε από τον/την Popi-Nikolaou, 04-05-2015 10:13 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την Popi-Nikolaou, 04-05-2015 10:17 ]