Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου!
Κοίτα, το βλέπω ως εξής. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς για τις συνθέσεις μου και μένουν στο συρτάρι. Ακόμα και αν τις έβγαζα στο Youtube, πέρα από τους γνωστούς μου φίλους, κανείς δεν θα ασχολούνταν με αυτές. Είμαι στο σημείο ΜΗΔΕΝ με λίγα λόγια. Από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσω; Μήπως λοιπόν, ναι να χαρίσω κάποιες, έτσι για να γίνει μια ΑΡΧΗ! ?Μετά θα μπορώ να πω, "να αυτό το κομμάτι της τάδε ή του τάδε πολύ γνωστού καλλιτέχνη το έχω γράψει εγώ!" και έτσι σε δεύτερη φάση, έχοντας στο βιογραφικό μου κάποια συνεργασία (ακόμα και δεν έβγαλα ούτε 1€ από αυτήν) να μπορώ στην επόμενη δουλειά να την εκμεταλλευτώ οικονομικά.
Όταν είσαι στο μηδέν, νομίζω ότι σε πρώτη φάση πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις για να γίνεις κάπως γνωστός...Από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσω; Φυσικά και να νιώσω πολύ μεγάλη ηθική ικανοποίηση, αν δω έναν καλλιτέχνη να κάνει σουξέ με ένα δικό μου τραγούδι, που το όνομά μου θα αναγράφεται στο CD του και ας θησαυρίζει! Δεν θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μένα τον άγνωστο, που τώρα ξεκινάει και που δεν τον ξέρει κανείς;
Το θέμα είναι καταρχήν αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον καλλιτέχνη να μπει στον κόπο να ακούσει κάποιες συνθέσεις μου και πως φυσικά μπορεί να γίνει αυτό. Σχετικά με το να τους συναντάω μάλλον φαντάζει αδύνατον! Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την Πέγκυ Ζήνα και να της πω, "θέλω να σε δω από κοντά να ακούσεις κάποια τραγούδια μου που θέλω να σου χαρίσω, χωρίς να απαιτώ τίποτα παραπάνω".
Η ερώτησή μου είναι, ενδιαφέρονται άραγε σε μια τέτοια πρόταση, από κάποιον άγνωστο που δεν απαιτεί τίποτα οικονομικά?
[ τροποποιήθηκε από τον/την killbill2, 19-01-2019 19:07 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την killbill2, 19-01-2019 19:09 ]