Περιμένω κι εγώ με περιέργεια να δω αυτή τη νέα πλατφόρμα. Να κάνω κι εγώ μία πρόταση που συμπληρώνει αυτές του Stefanos604: Ως γνωστόν εδώ και πολλά χρόνια δημοσιεύω άρθρα με ιστορίες τραγουδιών. Νομίζω ότι αυτή η διαδικασία χρήζει βελτίωσης σε δύο-τρία θέματα.
1ον) Δεν το βρίσκω και τόσο πρακτικό να στέλνεται το άρθρο μέσω ειδικής φόρμας και μετά με e-mail οι φωτογραφίες. Θα έπρεπε το άρθρο να στέλνεται ενιαίο σε μία δόση και να τα περιλαμβάνει όλα (κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες).
2ον) -και σημαντικότερο ίσως- θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να ενημερώνω ή να διορθώνω ένα άρθρο που έχει ήδη δημοσιευθεί καθότι έτσι θα είναι μονίμως επικαιροποιημένο και όχι ξεπερασμένο (δηλαδή επιλογή "επεξεργασία" μόνο για τον συντάκτη του άρθρου).
3ον) Οι εικόνες που αποτελούν links σε βίντεο από το YouTube εδώ και καιρό εμφανίζονται κομμένες στη μέση ενώ κάποτε εμφανίζονταν ολόκληρες. Για λόγους αισθητικής θα έπρεπε να επανέλθει στην παλιά εμφάνιση ώστε να μη βλέπουμε κομμένα κεφάλια... Αν τώρα αυτό είναι ζήτημα κάποιας επιλογής κατά την υποβολή της δημοσίευσης, πείτε μου πως μπορώ να το διορθώσω.
Ευχαριστώ!
[ τροποποιήθηκε από τον/την CHE, 16-05-2020 09:37 ]