Παράθεση:
Το μέλος armonistakorg στις 13-03-2008 στις 12:36 έγραψε...
basika geia sas paidia egw exw to pa800 edw k 1 xrono sxedon
en pasei periptwsi molis bgike eimai polu eyxaristimenos k den exei kamia sxesi me to pa80 opws leei o filos parakatw egw pou doueyw mono korg k ta psaxnw 8a elega oti rinai anaba8misi tou pa1x
|
|
Γεια χαρά κι από εμένα!!!Τυγχάνει να είμαι χρόνια στον χώρο, και με τους περισσότερους προκάτοχους της Korg!! θα ήθελα να πω, ότι κι εγώ ψάχνομε για κάτι καινούριο, αν και το καημενούλη pa80μου, άν είχε φωνή θα μίλαγε!!!
Σαν πρώτη εικόνα, το pa800 με ενθουσίασε πάρα πολύ!!Όταν το είδα από κοντά.....κάπου συγκρατήθηκα !!! και ο λόγος, ότι δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη αντοχής του οργάνου!! δηλαδή, το joystick, πολύ ψεύτικο!!τα κουμπάκια σκληρά που σου δίνουν την αίσθηση, ότι σύντομα θα αρχίζουν να κολλάνε!!! Το κλαβιέ, τρισάθλιο!! και η ποιότητα ήχου (από τα ηχεία του....περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα!! ΚΙΝΑ του κερατά!!! Τουλάχιστον το PA80 είναι στην ΙΤΑΛΙΑ κατασκευασμένο!! Αν πεις και για το i30 μου!!!! ΙΑΠΩΝΑΣ καθαρόαιμος!!! Συγχωρήστε με εάν κάπου υπέρβαρα!!αλλά κάνω αρκετή χρίση στο όργανο λόγο δουλειάς!! και τα λεφτάκια του είναι πολλά!! Τί να κάνω!! Μία σκέψη, είναι για το PA2!! Φιλικά Γιάννης!!!!