Στo πλαίσιo του "Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2010", το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ιλίου διοργανώνει τη συναυλία "Jazz στο Πάρκο" με σπουδαίους καλλιτέχνες.
* Παντελής Μπενετάτος
* Τριλογία (Γιώργος Τρανταλίδης, Γιώργος Κοντραφούρης, Παναγιώτης Σαμαράς)
* Χάρης Λαμπράκης Quartet (Χάρης Λαμπράκης, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Δημήτρης Θεοχάρης, Δημήτρης Τσεκούρας)
* Human Touch (Γιώτης Κιουρτζόγλου, David Lynch, Σταύρος Λάντζιας)
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Γιώργος Τρανταλίδης
Θέατρο του πάρκου "Αντώνης Τρίτσης", Αθήνα
είσοδος ελεύθερη
Επιτρέψτε μου να "ανεβάσω" μερικά βοιγραφικά...
• ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ
Γεννήθηκε στον Πειραιά. Παράλληλα με τις σπουδές του στη Νομική σχολή άρχισε να παίζει πιάνο με διάφορα ροκ συγκροτήματα στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μουσική συνεργαζόμενος με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής Σκηνής (Χ. Αλεξίου, Χατζηνάσιος, Γαλάνη, Πάριος, Λυδακης, Βισση κλπ). Το 1986 ολοκληρώνει τις σπουδές θεωρητικών και ενορχήστρωσης στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάβα. Με τη Jazz άρχισε να ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια έχοντας παίξει με πολλούς διακεκριμένους μουσικούς του είδους τόσο Έλληνες (Τρανταλίδη, Φιλλιπίδη, Φακανά, Ρακόπουλο, Λίντς κα), όσο και ξένους (R.Peterson, B.Watchon, Chack Berry, Trilok Gurtu κ.α) σε φεστιβάλ και κλαμπ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Περιοδικά έχει υπάρξει μέλος των εξής γνωστών Ελληνικών Jazz συγκροτημάτων: Γ. Τρανταλίδης quintet, Jazz Workshop, Mode Plagal, Τάκης Μπαρμπέρης quintet, New Edition κλπ. Από το 1994 διδάσκει Jazz Πιάνο στο Ωδείο Φ. Νάκας. Επίσης έχει λάβει μέρος σε διάφορες ηχογραφήσεις του είδους: “Ρωξάνη”, “ Stand Art”, “Episodes”, “Through memories”, “Νόστος” κα.
• Τριλογία
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ
Ο Γιώργος Τρανταλίδης άρχισε την καριέρα του πριν από 40 χρόνια Το 1978 ηχογραφεί τον πρώτο δίσκο ελληνικής Jazz μουσικής με το συγκρότημα Sphinx. Το 1980 εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνή τζαζ φεστιβάλ και ηχογραφεί στην Ουγγαρία τους πρώτους προσωπικούς του δίσκους
« Clarification» και « One, Two, Three, Four».
Το 1983 ήταν ο πρώτος, που έκανε το πάντρεμα ανάμεσα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική και τη τζαζ, ηχογραφώντας τους δίσκους
« Χόρες », « Μεσόγειος », « Xαιρετισμος » και « Έρεισμα » με τη συμμετοχή των μεγάλων Έλληνων παραδοσιακων Μουσικων Γ. Κόρου και Ν Σαραγουδα
Οι δίσκοι αυτοί είχαν σαν απότέλεσμα την πρόσκλησή του στο « Jazz India Festival » και « Singapore Jazz Festival» από τους Y. Menuhin, R. Shankar και S.Rollins.
Από το 1989 ασχολείται με το προσωπικό του Studio ηχογραφώντας σαν παραγωγός τους δίσκους του καθώς και παραγωγές άλλων σημαντικών Ελλήνων και Ξένων καλλιτεχνών.
Συγχρόνως έχει δημιουργήσει έναν πυρήνα ελλήνων και ξένων μουσικών, με τους οποίους κάνει συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποσπώντας πάντα τις καλύτερες κριτικές.
Το 2004 συμμετείχε ως συνθέτης και ενορχηστρωτής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τη σύνθεση « Καρπός»
( Διασκευή «Τ’αστέρι του Βοριά» του Μ. Χατζηδάκη ).
Δισκογραφία
“ Phos “, “ On the Wings”, “ Live στο Κύτταρο”
“ Live 1999” με Socrates
“ Sphinx”, 1978
“ Επτά διαστάσεις”,1979
“ Clarification” , 1980
“ One,Two,Three, Four”, 1981
“ Xόρες”, 1984
“ Μεσόγειος”,1985
“ Έρεισμα”, 1988
“ A.M. – P.M”, 1991
“ 15 Χρόνια Ελληνική Τζαζ”, 1994
“ O Χαιρετισμός”, 1996
“ Ενθύμιον” ( Gabriel drums), 1998
“ Eπτά Ισημερινοί”,( B. Λέκκας), 1999
“ Μεσ’ τη νύχτα” , ( B.Λέκκας), 2000
“ H Τρίτη νύχτα “,( Μουσική ταινίας), 2002
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Γεννήθηκε στη Βουδαπέστη.
Σπούδασε κιθάρα και μουσική στο κονσερβατόριο Bela Bartok.
Σε αρκετά νεαρή ηλικία συμμετείχε στη Jazz σκηνή της Ουγγαρίας έχοντας παίξει με σπουδαίους μουσικούς (Tony Lakatos, Fusti Balogh κ.α.), σε κλαμπ και φεστιβάλ, τόσο εντός και εκτός συνόρων Ουγγαρίας.
Το 1981 ήρθε στην Ελλάδα, όπου συνεργάστηκε ως επαγγελματίας μουσικός με τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, συμμετέχοντας σε πολλές ηχογραφήσεις και συναυλίες του είδους. Παράλληλα, γνωρίζοντας το Γιώργο Τρανταλίδη έγινε μόνιμο μέλος του συγκροτήματός του και εμφανίστηκε μαζί του σε πολλά κλαμπ και φεστιβάλ, παίζοντας με γνωστούς Έλληνες και ξένους μουσικούς.
Το 1992 δημιουργήθηκε το πολύ γνωστό Jazz συγκρότημα PAGE ONE το οποίο γράφει τη δική του ιστορία στην Ελληνική Jazz σκηνή, με τις εμφανίσεις του στο κλαμπ Diva για δύο συνεχείς χρονιές και με δύο δίσκους (Page One, Beyond the blue). Για τέσσερα χρόνια υπήρξε μέλος του group διαμορφώνοντας με την κιθάρα και τις συνθέσεις του τον ήχο των Page One.
Άλλες ηχογραφήσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος είναι:
Jazz: Images του Βασίλη Τσαμπρόπουλου, a.m. p.m. του Γιώργου Τρανταλίδη, Amorosa του Γιώργου Φακανά, Through Memories του Γιώργου Μαγγλάρα Steppin’ Out κλπ.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τους: Μαρία Φαραντούρη, Μανώλη Μητσιά, Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
Ο Παναγιώτης Σαμαράς εδώ και πολλά χρόνια διδάσκει στο Κέντρο Μουσικών Σπουδών Φίλιππος Νάκας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ
Ο Γιώργος Κοντραφούρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Στην ηλικία των 16, έστρεψε το ενδιαφέρον του στη τζαζ και παρακολούθησε μαθήματα τζαζ αυτοσχεδιασμού με τον Μάρκο Αλεξίου. Παρακολούθησε μαθήματα επίσης με τους Jim Beard και Jarmo Savolainen. Αποφοίτησε με Bachelor’s και Master’s degree in Jazz Performance από την Ακαδημία Sibelius στη Φινλανδία.
Έχει συνεργαστεί ως πιανίστας ή οργανίστας με πολύ σημαντικούς και σπουδαίους μουσικούς όπως: Mark Johnson, Arild Andersen, Marcus Stockhausen, Louisiana Red, Keith Copeland, Andy Sheppard, Ralph Peterson Jr., Bob Brozman, Carla Cook, Alvester Garnett, Stepko Gut, Olivier Gatto, David Liebman, Houston Pearson, Eric Alexander, David Sills, Lou Donaldson, Sam Newsome, Jamie Hadad, Deborah Davies, Benny Golson, Tim Hagans, Bob Shepard, Carmen Lundy, Sheila Jordan, Jukkis Uotila, Wade Mikkola, Takis Paterelis, Stratos Vougas, Dimos Dimitriadis, Lydia Fylipovic, T. Spasov, A. Pacatius.
Έχει διδάξει τζαζ πιάνο και όργανο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στο Ωδείο Athenaeum στην Ελλάδα και στην Ακαδημία Sibelius στη Φινλανδία.
Έχει δώσει σεμινάρια σε διάφορες σχολές στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στην Ινδονησία και στην Εσθονία μέχρι σήμερα.
Δισκογραφία (ως leader)
o Little Daddy’s Blues, (Chicken Coup Records, 2007) with George Kontrafouris: hammond organ; Manuel Dunkel: tenor sax; Sami Linna: guitar; Jussi Lehtonen: Drums
o My only way, (Europe Records, 2002), solo piano.
o Too Close, (Legend, 2000), George Kontrafouris: piano; featuring Ralph Peterson Jr. on drums; John Papatriantafillou: bass;
o Don’t Be shy, (Lyra, 1997) George Kontrafouris: piano; John Papatriantafillou: bass; Christos Andrianos: drums.
Δισκογραφία (ως sideman)
o Manuel Dunkel, Darn that Dream, (KS Jazz Records, 2007)
o Dalindeo, Open Scenes, (Ricky-Tick Records, 2007)
o Eero Koivistoinen Music Society, (Wolfgang Records, 2006)
o Dimos Dimitriadis, The Game, (A&N Records, 2006)
o Mandy Gaines & the Wade Mikkola Quintet, Taking a Chance, (AMK, 2006)
o Timo Lassy Quartet, (Ricky-Tick Records, 2005)
o Ionian Jazz Ensemble, Ionian University, (Jazz & ΤΖΑΖ magazine, issue 120, March 2003)
o Lydia Fylipovic, Nekada (2002)
o Dimitris Vasilakis, Labyrinth, (Candid, 2001)
o Sofia Noiti, Agios Hronos, (Legend, 2000)
o Benny Golson, The Athens Sessions, (Legend 2000)
o Giorgos Polichronakos, Blink, (Legend, 2000)
o Stratos Vougas, A tribute to Hank Mobley, (Legend, 1999)
o Balkan Voices, (FM Records, 1999)
o Dimitris Vasilakis, Secret Path, (Candid, 1998)
o Takis Barberis, Naiva, (Lyra, 1998)
o Stratos Vougas, Breakin’Loose, (MBI, 1997)
o Makis Ablianitis, Flame Keeper (Thesis, 1997)
o Vangelis KatSoulis, Through the Dark, (Lyra, 1997)
o Page One, Beyond the Blue, (FM Records, 1995)
o Page One, Page One, (Utopia, 1994)
o East Vision, East Vision, (Utopia, 1994)
o Giorgos Trantalidis, AM PM (Akti, 1992)
o Takis Barberis, Are you happy, (Lyra, 1992)
o Takis Paterelis, Funky People (duet),(Europe Records, 1990)
o Takis Barberis, Something from July, (Lyra, 1989)
• Χάρης Λαμπράκης Quartet
(experimental ethnic/Jazz)
Το συγκρότημα Χάρης Λαμπράκης Quartet σχηματίστηκε το 2006 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και φεστιβάλ στην Αθήνα, αλλά και στην Ελλάδα. Το συγκρότημα αποτελούν οι:
Νίκος Σιδηροκαστρίτης τύμπανα
Δημήτρης Θεοχάρης πιάνο
Δημήτρης Τσεκούρας κοντραμπάσσο
Χάρης Λαμπράκης νέυ
Νίκος Σιδηροκαστρίτης
Γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1964 στην Αθήνα. Σπούδασε με τον Νίκο Κορατζίνο στη σχολή κρουστών του Ωδείου Αθηνών, αρμονία και αντίστιξη με τον Βαγγέλη Κοκκόρη και ντραμς με τον Γιάννη Φλώρο. Διδάσκει στο Modern Music School της Αθήνας. Έχει συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και συναυλίες.
Δημήτρης Θεοχάρης
Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές του στο πιάνο και τα θεωρητικά. Συνέχισε στη Θεσσαλονίκη όπου πήρε πτυχίο φούγκας και πτυχίο μουσικολογίας από το Α.Π.Θ. Έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, καθώς και για την τελετή έναρξης του Κλασικού Mαραθωνίου Αθηνών (2007). Έχει διδάξει τζαζ πιάνο και θεωρία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ διδάσκει θεωρητικά μαθήματα σε μουσικά σχολεία.
Δημήτρης Τσεκούρας
Γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε στο Παγκράτι. Μικρός έκανε πιάνο, βιολί. Στην πορεία, έπαιξε ηλεκτρικό μπάσσο και κιθάρα. Σπούδασε φωτογραφία στο Τ.Ε.Ι Αθηνών. Σήμερα, σπουδάζει κλασσικό κοντραμπάσσο στο Ωδείο Αθηνών με τον Τ. Κάζαγλη κάνοντας παράλληλα μαθήματα τζαζ με τον Περικλή Τριβόλη. Συνεργάζεται και συμπράττει σε συναυλίες και δισκογραφικές δουλειές.
Χάρης Λαμπράκης
Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Μαθητής του Μάριου Μαυροειδή στη μουσική, της Σύλβιας Κουτρούλη και του Φmer Erdoğdular στο νέυ, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει σε ηχογραφήσεις και συναυλίες, ενώ διδάσκει νέυ στο Ωδείο Αθηνών.
• Human Touch
David Lynch
Γεννήθηκε το 1961 στο Λος 'Αντζελες, από μουσική οικογένεια. 'Αρχισε να ασχολείται με τη μουσική όταν ο δάσκαλός του στο σχολείο τον εισήγαγε στο κλασικό φλάουτο. Όταν έγινε 15 χρονών ξεκίνησε μαθήματα τζαζ και σαξόφωνου και πήρε υποτροφία για το IDYLLWILD SCHOOL OF MUSIC AND THE ARTS.
Συνεχίζοντας τις σπουδές του, πήγε στο Λας Βέγκας όπου σπούδασε τζαζ πλάι σε μουσικούς όπως ο Garvin Buschelle (συνεργάτης των John Coltrane και Ben Webster) και ο James Moody (ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς του Be Bop).
Στα 17 του χρόνια ενορχήστρωσε τη μπάντα του τμήματος σύγχρονης μουσικής του σχολείου του και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τζαζ μουσικός της χρονιάς, γεγονός που του έδωσε της δυνατότητα να αρχίσει τη σταδιοδρομία του ως μουσικός. Στη συνέχεια επέστρεψε στο Λος 'Aντζελες όπου πήρε μαθήματα αυτοσχεδιασμού, αρμονίας και σύνθεσης στα DISC GROVE MUSIC WORKSHOPS, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε σε club.
Το 1982 έφυγε από την Αμερική για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των ISKRA, που το 1996 εξέδωσαν το άλμπουμ "A New Day" στο οποίο ο David υπογράφει τα περισσότερα κομμάτια. Το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο 'Παράστασις' κυκλοφόρησε το 1988. Παράλληλα συμμετείχε σε φεστιβάλ και συνεργαζόταν με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως Η Ελένη Καραίνδρου, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιώργος Νταλάρας, η Έλλη Πασπαλά, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Culture, ο Joe Higgs, ο Barry White και άλλοι.
Το 1995 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός δίσκος του με τίτλο 'LIT'L SONG' και το 1998 το 'Wandering Home'.Την ίδια περίοδο σχηματίζει το τρίο HUMAN TOUCH με τους Γιώτη Κιουρτσόγλου και Σταύρο Λάντσια και κυκλοφορούν το πρώτο άλμπουμ τους με τίτλο 'Human Touch'. Η σχέση και η επικοινωνία που αναπτύσσουν μεταξύ τους ως μουσικοί κάνει το σχήμα να αντέξει στο χρόνο με πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ενώ παράλληλα ο Lynch συνεχίζει τις εμφανίζεται του και ως σέσιον μουσικός.
Τον Ιανουάριο του 2004 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ των HUMAN TOUCH με τίτλο MOVIN' (LIBRA MUSIC).
http://www.stavroslantsias.gr/newsgr.asp
http://www.myspace.com/stavroslantsias
Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1966.
Σπούδασε κλασσικό πιάνο και θεωρία μουσικής στο Ελληνικό Ωδείο Λευκωσίας. Το 1986 πηγαίνει στην Αμερική για σπουδές και το 1990 παίρνει δίπλωμα ενορχήστρωσης (Bachelor of Music Degree in Commercial Arranging) από το "Berklee College of Music" της Βοστώνης. Παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα σύνθεσης μουσικής για κινηματογράφο. Διακρίνεται με τα βραβεία "Count Basie Jazz Masters award for pianists 1989" και "Quincy Jones Jazz Masters award for arrangers 1990". Μετά το Berklee συνεχίζει σπουδές πιάνου με τον διεθνούς φήμης καθηγητή και "guru" της Jazz, Charlie Banakos. To 1992 επιστρέφει στην Αθήνα όπου εργάζεται κυρίως ως ενορχηστρωτής-πιανίστας στην Eλληνική δισκογραφία, τηλεόραση και θέατρο. Από το 1993 ως το 1996 αναλαμβάνει καθήκοντα ενορχηοτρωτή-διευθυντή ορχήστρας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού θεσσαλονίκης.Το 1994 αναλαμβάνει τη μουσική επιμέλεια-ενορχήστρωση στο θεατρικό μιούζικαλ "Μερικοί το προτιμούν καυτό" και το 1995 στο "West Side Story".
To 1996 στη Νορβηγία και το 1997 στην Ιρλανδία λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ως διευθυντής ορχήστρας της Κυπριακής συμμετοχής.
Ο Σταύρος Λάντσιας έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Ελλη Πασπαλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Γιώργος Νταλάρας (Μέγαρο Μουσικής-1997) Συνθέσεις του παρουσιάζει με τους Human Touch, το group που έχει δημιουργήσει με τους διακεκριμένους μουσικούς Γιώτη Κιουρτσόγλου και David Lynch. Στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά (1998) εκτός από πιάνο παίζει ντραμς, ακουστική κιθάρα και κρουστά.
Η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά έχει τον τίτλο "Επιστροφή" και περιέχει συνθέσεις ενορχηστρωμένες για πιάνο, όμποε, κουαρτέτο εγχόρδων, κοντραμπάσο και τύμπανα. Σε δύο συνθέσεις φιλοξενείται ο Haig Yazdjian στο ούτι και φωνή.
Γιώτης Κιουρτσόγλου
http://www.yiotiskiourtsoglou.gr/
Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1965. Ξεκίνησε κιθάρα το 1981.Πρώτες επιρροές από παραδοσιακή, τη ροκ και τη Soul μουσική. Το 1983 στράφηκε στο ηλεκτρικό μπάσο ενώ τα ακούσματά τoυ κινήθηκαν στο χώρο της Jazz. Μελέτησε Jazz αρμονία και θεωρία με το Θεόδωρο Καπηλίδη. Μαζί με τους Θεόδωρο και Νίκο Καπηλίδη δημιούργησαν το electric Jazz trio. Το 1988 φοίτησε στο Musician's Institute του Los Angeles όπου διδάχτηκε την τεχνική του μπασου από μεγάλους δασκάλους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Gary Willis, ο Bob Magnuson και ο Jeff Berlin. Ζώντας εκείνο το διάστημα στην Αμερική , είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά μεγάλους μουσικούς και να προσεγγίσει τη μουσική τους, την τεχνική τους, αλλά και τη φιλοσοφία τους για τη ζωή και για τη σχέση του ανθρώπου με τη μουσική. Παράλληλα με τις σπουδές του, εμφανίστηκε σε πολλές μουσικές σκηνές του Los Angeles. To 1989 αποφοίτησε από Μ . Ι . βραβευμένος ως "The most improved student of the year" ενώ προτάθηκε και ως "the most outstanding player". Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εμφανίστηκε με τους electric Jazz trio στο Jazz Club "Μαντάτο" στη Θεσσαλονίκη με το σαξοφωνίστα Manny Boyd και τον τρομπετίστα Danny Hayes. Ηχογράφησε με αυτούς δυο δίσκους, έναν με Jazz standards και έναν με συνθέσεις του Θεόδωρου Καπηλίδη. Το 1993 ηχογραφεί με τον ισραηλινό κιθαρίστα Lior Yekutelli και τον Ελβετό ντράμερ Mark Halbeer το δίσκο Exit. Την περίοδο αυτή εμφανιζόταν σε διάφορα clubs στην Ελλάδα και την Ευρώπη με την Έλλη Πασπαλά και τον David Lynch. To 1996 μαζί με τον κιθαρίστα Κώστα Μπαλταζάνη και το ντράμερ Πέτρο Κούρτη δημιούργησαν το τρίο Ίασις και τον ομώνυμο δίσκο.Την ίδια περίοδο γίνεται στενότερη η συνεργασία του με τον David Lynch και το Σταύρο Λάντσια με τη μορφή του συγκροτήματος Human Touch. Ο καρπός της συνεργασίας αυτής ήταν ένας δίσκος το 1998 με τον ίδιο τίτλο. Η δουλειά αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της εσωτερικής τους αναζήτησης, ένας ωραίος συνδυασμός σύγχρονης τεχνικής και επιστροφής στην παράδοση. Το 2003 συνεργαζεται για μια συναυλία στη Θεσσαλονίκη με τον παγκοσμίου φήμης ντράμερ Billy Cobham. Ακολουθούν συναυλίες των Human Touch σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπου καταξιώθηκαν παίζοντας σε συναυλίες και φεστιβάλ δίπλα σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, ενώ απο τις αρχές του 2004 κυκλοφορούν και το νέο τους δίσκο Movin'. Παράλληλα συνεργάζεται με πάρα πολλούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, τόσο στη δισκογραφία όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις.
Παράθεση:
|
Γιατί, δε θα πας στη Jazz γιορτή σας?!?
Εγώ πάντως έκλεισα ξενοδοχείο (για 16-18/9), έβγαλα το all-in-one εισιτήριό μου (~36€) και Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, τη Πέμπτη (16/9) το βραδάκι θα πίνω τη μπυρίτσα μου στο Μύλο, ακούγοντας τους "A Priori"...