Παιδιά γειά σας.Είμαι καινούργιος στο υπέροχο αυτό forum.Η ιστορία μου είναι η εξής: πήγαινα σε ωδείο περίπου 5 χρόνια και υποτίθεται ότι μάθαινα αρμόνιο.Αλλά τώρα συνιδητοίησα ότι μάθαινα piano αντί για αρμόνιο,αφού το αριστερό μου χέρι δεν έπαιζε συγχωρδίες αλλά νότες όπως το δεξί. Θα ήθελα να ρωτήσω αφού έμαθα όσο έμαθα δηλαδή πιάνο είναι έυκολο να μάθω να παίζω και της συγχωρδίες στο αρμόνιο???????
Ακόμα τι βιβλία μπορώ να πάρω για τον λόγο αυτό και αν μπορώ να το μάθω αυτό το πράγμα μόνος μου??
Ύστερα έχω ένα παλιό αρμόνο το το yamaha psr-190 και θέλω να πάρω ένα καινούργιο με ελληνικούς ρυθμούς αφού ακουώ λαϊκά και σκυλάδικα και αυτά και άλλα αυτού του είδους θέλω να παίζω. Είμαι ανάμεσα στο roland to gr5 και το korg pa-50.Εμένα μου άρεσε το roland καθώ το βρήκα και 650 ευρώ(στα Ιωάννινα) εσείς τι προτήνεται και από ποιό μαγαζί?????????
Ακόμα μια απορία που έχω είναι που μπορώ να βρώ βιβλία με νότες από τραγούδια λαϊκα,σκυλάδικα,τσιφτετέλια και αλλα αυτου του είδους,μπορώ να τα βρώ σε κάποιο μαγαζί,forum,site ή κάτι τέτοιο???
KARRAS IS MY BLODD!!!!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 27-11-2007 23:03 ]