Χαιρετώ τα μέλη της ΜΗ.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν κρίνω άτομα αλλά συμπεριφορές.
Κάποια χαρακτηριστικά τα οποία εμφανίζονται στη διαδικτυακή μας προσωπικότητα-η οποία μπορεί να αποκλίνει από την πραγματική-μας καθιστούν κάπως και μας χαρακτηρίζουν κάπως.
Θέλω να γρ΄'αψω στον Ορφεα πως κάποτε είχα πάει στο Εξωτερικό και ήμουν φιλοξενούμενος σε σπίτι στο οποίο στο λαπ τοπ ή τον υπολογιστή δεν είχε ελληνικούς χαρακτήρες.Ετσι κι έγραφα με greeklish.
Εξήγησα τους λόγους για τους οποίους γράφω σε greeklish και φυσικά έγιναν αποδεκτοίο και σεβαστοί.
Το παιδί που μπήκε εδώ μέσα να γράψει μπορεί να έκανε αντικειμενικά λάθος να χρησιμοποιήσει Greeklish,μπορεί να μην ήταν και τόσο ορθογραφημένο το κείμενό του,αλλά διάολε ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να ακουστεί η φωνή τους και η γνώμη τους.Ακόμη κι εκείνων που δεν ξέρουν να τη διατυπώσουν σωστά.
Επί της ουσίας δεν θεωρώ πως το 16 χρονο παιδί δεν σεβάστηκε το φόρουμ μας.
Γι αυτό πριν του παίρναμε το κεφάλι ας του δίναμε μια ευκαιρία.
Δεν είναι σωστό να αποπαίρνεις ή να ενοχλείσαι από τη συμπεριφορά ενός παιδιού που δειλά δειλά μπορεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική το τραγούδι τη ζωή γενικότερα.
Δυστυχώς βλέπω πως αρκετοί επικροτείτε αρνητικές συμπεριφορες.Γι αυτό και αυτές διαιωνίζονται.Καλό θα ήταν όσα άτομα τις υιοθετούν να τρωνε ακυρο για να συμμορφωνονται.
Ετσι θα έχουμε ενα κοσμο ομορφοτερο:Κόσμο ευγενη με το χαμογελο.
Όλοι μας-βάζω και τον εαυτό μου μεσα-έχει τύχει να γίνουμε αγενείς και ερειστικοί καμμιά φορά.΄'Ομως θα πρεπε να αλλάξουμε και να δείξουμε το καλό ευγενιό μας πρόσωπο.
Διαφορετικά αν συμπεριφερόμαστε με
-αγενή ''δυναμισμό''
-συμπεριφορά ''γαμω και δερνω''
-σαρκασμο και ειρωνια σε βαθμο κακουργηματος
τοτε αυτο που μας αξιζει ειναι μια ρατσιστικη απομονωση.
Επί του θέματος τώρα:Το τραγούδι και το πως ακούγεται κάποιος όταν μιλά είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο.Πόσο άτσαλα μπορεί να κάνει κάποιος το πρώτο του βήμα!Πόσο αμήχανος μπορεί να νοιώθει και πόσο κρέμεταιθ κυριολεκτικά από τα χείλη των άλλων...
Θα πρεπει φυσικα να μαθει πως ο κόσμος είναι ο ασυτηρότερος κριτης και πως δε χαρίζεται μα παράλληλα θα πρέπει να μάθει να προστατευει τον εαυτο του.Να συνεχίζει να υπηρετεί αυτό που αγαπά με πείσμα.
Πόσο δύσκολα βήματα είναι όλα αυτά.Εγω πάντως δεν θα θελα να κάνω τη ζωη κάποιου δύσκολη.Θα θελα να του δώσω έστω και μια μιρκή ώθηση να ενδιαφερθεί για εκείνα που πραγματικά του λείπουν για να γίνει καλός ή καλύτερος.