Δύο performers και πέντε μουσικοί που τραγουδούν, παίζουν, ερμηνεύουν και ανεμίζουν την ψυχή τους.
Από Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στη Μουσική σκηνή Καφεθέατρο, Κοδριγκτώνος 2, Αθήνα, τηλ: 210-8235.467 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30.
Ο αέρας φυσάει, ανακατεύει, ελευθερώνει, χαϊδεύει, ταξιδεύει, ανατρέπει. Ο Ανεμιστήρας, αυτόνομος, ξεκινάει, σταματάει, αλλάζει ταχύτητες, σπρώχνει τα ψεύτικα, ξεσκεπάζει τ' αληθινά.
Τα τραγούδια-ηλεκτρόνια της παράστασης γυρνάνε γύρω από 7 θέματα-πυρήνες:
Το Στοιχείο του Αέρα Ανεμιστήρας των ψυχών αναδευτήρας, μια προπέλα που γυρνά στον ουρανό της... | Απωθημένο Ένστικτο, σεξ άκρατο-εύκρατο, λαχτάρα, ταξίδι, μυστικά... | Οικιακή οικονομία Τα κλισέ των ερωτικών σχέσεων, ο γάμος, οι ρόλοι... | Με πιάνει η κρίση Όλα ανατρέπονται όταν η κρίση σου χτυπά την πόρτα... | Romance Το αιώνιο ζευγάρι, ο απόλυτος έρωτας, τ' αστέρια, το φεγγάρι, το παραμύθι | Πάθος Ο ανικανοποίητος έρωτας, ο καημός, η απώλεια... | Ιδεολογία του έρωτα Επανάσταση, ανατροπή, ο έρωτας ως ουτοπικό ιδανικό, η δημοκρατία και το θαύμα
Το ρεπερτόριο εξωστρεφές, με πολλά χιουμοριστικά στοιχεία που φτάνουν ως την επιθεώρηση και το καμπαρέ. Ο Στέλιος Καρπαθάκης και η Σάσα Παπαλάμπρου μαζί με τους Κατερίνα Παπαχρήστου, Βούλα Βασιλειάδου και Σπύρο Βασιλείου τραγουδούν και παίζουν τραγούδια από το παρελθόν, τραγούδια από το παρόν, διασκευές Mainstream ακουσμάτων, τραγούδια νέα και ακυκλοφόρητα, σε ένα ρεπερτόριο υψηλής μουσικής αισθητικής που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά.
Οι πέντε φίλοι του ανεμιστήρα, ο ταξιδιώτης, η μοιραία, η μπαλαρίνα, η εργαζόμενη και ο θυμωμένος παρασέρνονται από τον αέρα σε μικρές θεατρικές διαδρομές για να αποκαλύψουν τα απωθημένα τους, να μιλήσουν για τον μυστικό έρωτά τους, να διασκεδάσουν με την αιώνια «μάχη» του αρσενικού με το θηλυκό, να θυμώσουν με ό,τι τους «καταστέλλει» τα όνειρά τους, να θελήσουν ένα καλύτερο μέλλον, να σηκώσουν ψηλά την παντιέρα της αισιοδοξίας και της ιδεολογίας του έρωτα, ν’ απαιτήσουν το θαύμα!
Δύο συναρπαστικοί performers, πέντε ταλαντούχοι μουσικοί που τραγουδούν, παίζουν, ερμηνεύουν και ανεμίζουν την ψυχή τους.
Τα νούμερα της Πρόζας («Το κουμπί», «Οικιακή Οικονομία» και «Φυσάει») ερμηνεύουν οι: Σάσα Παπαλάμπρου, Στέλιος Καρπαθάκης και Κατερίνα Παπαχρήστου.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σάσα Παπαλάμπρου | Τραγούδι, Πιάνο, Ακορντεόν
Στέλιος Καρπαθάκης | Τραγούδι, Κιθάρα
Κατερίνα Παπαχρήστου | Μπάσο, Τραγούδι
Βούλα Βασιλειάδου | Κιθάρα, Φλάουτο, Τραγούδι
Σπύρος Βασιλείου | Ντραμς
Δημιουργικό | Νίκος Κολλάρος, Παρασκευή Καλογεράκη
Ενορχήστρωση | Σάσα Παπαλάμπρου
Μουσική εποπτεία | Νίκος Γιούσεφ
Κατασκευή κοστουμιών | Αλεξάνδρα Κολλάρου
Εικαστικές κατασκευές | Άρης Ταμπάτσικος
Ήχος | Παναγιώτης Κορορός
Εξοπλισμός φωτισμού | Χρήστος Τσαμπάς
Φωτογραφίες-Έντυπα | Γρηγόρης Κολλάρος
Οργάνωση παραγωγής | Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου
Παραγωγή | Raw Material
ΧΩΡΟΣ:
Μουσική σκηνή Καφεθέατρο
Κοδριγκτώνος 2, Αθήνα, τηλ: 210-8235.467
Παραστάσεις:
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30
Διάρκεια: 115 λεπτά
Θέσεις: 100
Εισιτήρια:
Κανονικό: 16 ευρώ | Εκπτωτικό-Φοιτητικό: 12 ευρώ
Η αγορά ποτού είναι προαιρετική και δεν συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο
Κατά την διάρκεια της παράστασης επιτρέπεται το κάπνισμα
Κρατήσεις:
τηλ: 210-8235.467, 6944-94 73 79
Ανεμιστήρας | Παρουσίαση συντελεστών
Νίκος Κολλάρος | Σύλληψη, καλλιτεχνικός υπεύθυνος
Έχει σπουδάσει Μουσική για Θέατρο και Κινηματογράφο με τον Γιάννη Aννινο (Ωδείο Φ. Νάκας) και Ερμηνεία τραγουδιού με τον Σταμάτη Κραουνάκη.
Από το 1999 έως το 2006 αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Μουσικού Θεάτρου Σπείρα-Σπείρα, βασικό στέλεχος του δημιουργικού και συνθέτης στις παραστάσεις: "Όλοι μαύρα και ένα πιάνο", "Sold Out", "Κλασσική Συνταγή", "Μπιμπερό".
Έχει συμβάλει με τέσσερα μελοποιημένα χορικά στο κύκλο παραστάσεων "Χορικά 05-06, Αιωνία Θητεία στο Κάλλος" που παρουσιάστηκαν στην Μουσική Σκηνή Αθηναϊδα, στη Μικρή Επίδαυρο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, στο Θέατρο των Δελφών και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο: "Το φάντασμα της Όπερας" (Θέατρο Χώρα, 2003), "Κλάξον, Τρομπέτες και Πλάκες" (Θέατρο Βαφείο, 2005), "Novecento" (Θέατρο Αγγέλων Βήμα, 2006), "Έντα Γκάμπλερ" (Θέατρο Altera Pars, 2006) και την τηλεόραση (Ποτέ δε ξέρεις, Antenna).
Δισκογραφικά έχει συμμετάσχει στα cd "Ξένο Ρούχο" του Γιάννη Καραλή (UNIVERSAL) 2008, "Χορικά, Αιώνια Θητεία στο Κάλλος" 2007, "Κλασσική Συνταγή" (RED) 2004 και"Όλοι μαύρα και ένα πιάνο" (Σείριος) 2001.
Σάσα Παπαλάμπρου | Ενορχήστρωση, τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν
Η Σάσα Παπαλάμπρου γεννήθηκε στη Δράμα το 1980. Από την παιδική της ηλικία έκανε μαθήματα κλασικού πιάνου και λοιπών θεωρητικών μαθημάτων. Πήρε το πτυχίο Αρμονίας, με βαθμό άριστα παμψηφεί. Σπούδασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών, κάνοντας παράλληλα μαθήματα κλασικής φωνητικής. Έκανε εξειδικευμένες σπουδές πάνω στο Jazz τραγούδι, παρακολουθώντας πολυάριθμα σεμινάρια, καθώς επίσης και στο Jazz πιάνο.
Υπήρξε καθηγήτρια φωνητικής, και λοιπών θεωρητικών μαθημάτων, στα πλαίσια συνεργασίας της με ωδεία της Κέρκυρας, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Από τα 19 της χρόνια έως σήμερα έχει συνεργαστεί με μουσικές σκηνές, piano bars και ξενοδοχεία Θεσσαλονίκης, Αθήνας και λοιπών πόλεων, ως τραγουδίστρια και πιανίστρια, με ρεπερτόριο Jazz, Latin, καθώς και ελληνικό ρετρό. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, σε όλη την Ελλάδα.
2007: Σάσα Παπαλάμαπρου-Δημήτρης Γουμπερίτσης Duo (μπάσο-φωνή), Μύλος Θεσσαλονίκης
2008: Φεστιβάλ Jazz στη Θεσσαλονίκη: Σάσα Παπαλάμπρου-Δημήτρης Γουμπερίτσης Duo
Χειμώνας 2008: Τρένο στο Ρουφ- Σάσα Παπαλάμπρου μαζί με τους Έψιλον
Εμφανίσεις σε Malt and Jazz και Μύλο (Θεσσαλονίκη), Παράφωνο, Μπαράκι του Βασίλη, Αισώπου Μύθος, Αφανείς.
Στέλιος Καρπαθάκης | Τραγούδι, κιθάρα
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι συνθέτης και τραγουδιστής. Σπουδασε κλασσικό τραγούδι με τον Διώνα Αρύβα, Μοντέρνο τραγούδι με την Μαίρη Δαλάκου, Υποκριτική με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη και Ερμηνεία τραγουδιού με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Live εμφανίσεις με τα γκρουπ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ (Σερβία 1993), SO WHAT και εμφανίσεις στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ με τον Γιάννη Κούτρα (2001-2002).
Από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας ελληνικού μουσικού θεάτρου ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ, συμμετείχε σε όλες τις παραστάσεις και παραγωγές (Μπιμπερό, Η Συνομωσία των Λουκουμάδων, On the road, Κλασσική Συνταγή, Sold out, Όλοι μαύρα και ένα πιάνο) από το 1999 μέχρι και το 2007.
Παράλληλα, τα καλοκαίρια του 2002 και 2003 περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα με τις παραστάσεις ‘Αυτή η Νύχτα Μένει’ και ‘Έπεσε Έρωτας’ (Κραουνάκης, Μακεδόνας, Παπίου) και συμμετείχε στον ‘Πλούτο’ του Αριστοφάνη με τον Λάκη Λαζόπουλο (θέατρα σε όλη την Ελλάδα και Επίδαυρος, 2004) σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, ως Κορυφαίος του χορού.
Συνεργάστηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (Φεστιβάλ Αθηνών 2005, Ηρώδειο) με την Δήμητρα Παπίου στο ‘Ραντεβού της Τετάρτης’ (Αθηναϊδα, 2004-2006), τη Μαρινέλλα (Φεστιβάλ Αθηνών 2006, Ηρώδειο) το 2006 και 2007 συμμετείχε στην παράσταση "Χορικά-Αιώνια Θητεία στο Κάλλος" (μελοποίηση χορικών από την αρχαιοελληνική γραμματεία σε επιλογή και μετάφραση Κ.Χ. Μύρη) στον χώρο της Μικρής Επιδαύρου, των Δελφών και του Μεγάρου Μουσικής και στην παράσταση "x' σκηνής: Αυτά που κάψαν το σανίδι" του Σταμάτη Κραουνάκη επίσης (Φεστιβάλ Αθηνών 2008, Ηρώδειο).
Επίσης τραγούδησε το τραγούδι Delivery του Σταμάτη Κραουνάκη και ερμήνευσε το ρόλο του άστεγου τροβαδούρου στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Παναγιωτόπουλου (2004).
Στην δισκογραφία του περιλαμβάνονται: Εξόριστοι: Λυτρωτής, MINOS EMI, 1990 - Εξόριστοι: Εξόριστοι στη Σερβρία, MINOS EMI, 1991 - Σπείρα-Σπείρα: Όλοι μαύρα και ένα πιάνο, Σείριος, 2001 - Σπείρα-Σπείρα: Κλασσική Συνταγή, RED, 2004 - Σταμάτης Κραουνάκης: Delivery, Μουσική για την ταινία, Ειδική Έκδοση, 2004 και έχει πολλές άλλες συμμετοχές σε δισκογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.
Κατερίνα Παπαχρήστου | Μπάσο, τραγούδι
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Σε ηλικία 8 χρονών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και κλασσικής κιθάρας.
Από το 1995 εως το 2008 σπούδασε ηλεκτρικό μπάσο, στη μουσική σχολή Ρυθμός και, αργότερα, με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει συνεργαστεί με πολλά μουσικά συγκροτήματα και έχει συμμετάσχει σε δισκογραφικές παραγωγές.
Σπουδάζει κοντραμπάσο στο Ελληνικό Ωδείο με τον Βασίλη Παπαβασιλείου. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.
Βούλα Βασιλειάδου | Κιθάρα, φλάουτο, τραγούδι
Η Βούλα Βασιλειάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Έκανε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, φλάουτου, διεύθυνσης χορωδίας, κλασικού - μοντέρνου τραγουδιού και θεωρητικών μαθημάτων. Κατέχει πτυχίο Αρμονίας με βαθμό άριστα.
Είναι απόφοιτος ΤΕΕ διαχείρισης Η/Υ και ΙΕΚ Προσχολικής αγωγής. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια παιδαγωγικών, τραγουδιού και διεύθυνσης χορωδίας. Υπήρξε χορωδός σε πολλές χορωδίες της Θεσσαλονίκης με τελευταία την "Μικτή χορωδία Νίκος Αστρινίδης" με την οποία πήρε μέρος σε πολλά μεγάλα μουσικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια θεωρητικών σε ωδεία της Θεσσαλονίκης και διδάξει και διευθύνει παιδικές χορωδίες.
Τα τελευταία δύο χρόνια συμμετέχει ως τραγουδίστρια σε ζωντανές εμφανίσεις με διάφορα σχήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Σπύρος Βασιλείου | Ντραμς
Ο Σπύρος Βασιλείου είναι ντράμερ και ανήκει στο δυναμικό της ομάδας ΗΧΟΔΡΑΣΗ του Νίκου Τουλιάτου.
Παρασκευή Καλογεράκη | Δημιουργικό
Σπουδές: Πανεπιστήμιο Αθηνών, Φιλοσοφική Σχολή, Απόφοιτος Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγ. Βαρβάρας «Ι. Καμπανέλης», Θέατρο των Αλλαγών: Υποκριτική και σκηνοθεσία, με τον Δημήτρη Μαυρίκιο και Το θέατρο του Μπρεχτ, με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη.
Συμμετοχές ως ηθοποιός: «Οι ερχόμενοι» του Ελισσαίου Βλάχου (o B), "Έντα Γκάμπλερ" του Ερρίκου Ίψεν (Μπέρτε), "Κλάξον, Τρομπέτες και Πλάκες" του Ντάριο Φο (Ρόζα), Θέατρο Δρόμου: "Η Περιφέρεια" του Ν. Σουρή (Ιωνικό Θέατρο) σε σκηνοθεσία, "Απόπειρες ζωής" του Μ. Crimp, σε σκηνοθεσία Π. Μουστάκη, "Κύκλος Μεγάλων Ποιητών: Σεφέρης" σε σκηνοθεσία Δ. Παπαγιάννη.
Μεταξύ Σοβαρού & Αστείου ΑΜΚΕ | Οργάνωση παραγωγής
Η «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» ιδρύθηκε το 2005.
Έχει αναλάβει και οργανώσει τις θεατρικές παραγωγές «Κλάξον, Τρομπέτες και Πλάκες» του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Βασιλικής Τσίρου-Αμίτση στο Θέατρο Βαφείο (2005-2006) «Έντα Γκάμπλερ» του Ερρίκου Ίψεν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μανταρόπουλου, υπό την αιγίδα της Νορβηγικής Πρεσβείας, στο θέατρο Altera Pars (2006-2007), “Novecento, o πιανίστας-μύθος του 1900» του Alessandro Baricco, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μανταρόπουλου, στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα (2006-2007), «Οι ερχόμενοι» του Ελισσαίου Βλάχου σε σκηνοθεσία του ιδίου στο Πολυχώρο Bios σε συμπαραγωγή με την θεατρική εταιρία Ξανθίας (2008).
Νίκος Γιούσεφ | Μουσική εποπτεία
Ο Νίκος Γιούσεφ γεννήθηκε το 1975 στην Ζάκυνθο.
Έχει σπουδάσει μουσική και ενορχήστρωση.
Συμμετοχή στην Μαντολινάτα Ζακύνθου (κιθάρα), στο ροκ συγκρότημα ΣΟΚ (μπάσο), επίσης στους Diahisis, ΝΕΣΛΑ και σε διάφορα Jazz σχήματα.
2000: μουσική για την ταινία μ. μήκους του Μ. Μουζάκη "Ήταν να μην πατήσει το πόδι του στην Αθήνα", συμμετοχή στην συλλογή "Ethnic Sounds" της ΑΝΚΗ productions (NEW CAIRO).
2005: μουσική για την παράσταση "Βαριετέ" των Τσιριτσάντζουλες (Θέατρο Βαφείο). Την ίδια χρονιά έγραψε το κομμάτι "Είχα σκοπό" στον δίσκο "Πρωί της Κυριακής" της Καλλιόπης Βέττα.
2006: συμμετοχή στο Sani international festival στο 3μερο αφιέρωμα στην ECM (μουσικό πριόνι) και έπαιξε ως μπασίστας σε τηλεοπτικό live με τον Zucchero.
2007: ηχογράφησε για τα Υπόγεια Ρεύματα την "Σταγόνα" στο δίσκο "Νέα Μέρα" και συμμετοχή σε live εμφανίσεις τους. Παράλληλα δημιούργησε με τον Τηλέμαχο Μούσα το project "Instant Composing" και συνέπραξαν μαζί με την Σαβίνα Γιαννάτου, Νeon, Δημήτρη Γιαννόπουλο, Αναστασία Έδεν, Χρήστο Λιάτσο, Σοφία Ευκλείδου, Αλέξ. Παρασκευόπουλο, Σεραφείμ Μπέλλο κ.ά. Επίσης εμφανίστηκε στην συναυλία των "St. Machinery LIVE" με προσκεκλημένο τον Damo Suzuki των "Can" στο Κύτταρο.
2008: μουσική για την ταινία μ. μήκους του Μ. Μουζάκη "Η Προετοιμασία", έγραψε το κομμάτι "Ιούδας" στο δίσκο του Γιώργου Περρή "Παίρνω ανάσα". Συμμετείχε στην παράσταση "Rainbow" του Εθνικού Θεάτρου στο Μέγαρο Τσίλλερ, παίζοντας μουσικό πριόνι, με το οποίο ασχολείται από το 2003.
Χριστίνα Χριστοδούλου | Δραματουργική υποστήριξη
Σπουδές: Δραματική σχολή Βεάκη, απόφοιτη Δραματικής σχολής "Σχολείον της Νυκτός", Φωνητική - Τραγούδι με τη Φρίντα Τρύπη, χορός στη σχολή Φ. Μεταξόπουλου και "Musical Studio" με την Καίη Χόλντεν.
Σεμινάρια: Σκηνογραφίας - Ενδυματολογίας με την Λ. Κούση, Παντομίμας - Κλόουν και Θεάτρο του Σώματος με τον Γ. Συναϊδη, "Σώμα Όργανο" με τον Η. Φραγκάκη, "Από τον Αριστοφάνη στον Ντάριο Φο" με τους Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε, Εργαστήριο με τον Αναtoli Vasiliey βασισμένο στο σύστημα Στανισλάφσκι, "Θέατρο Σιώπης" με την Ασπασία Κράλλη, "Θέατρο και Θέαματα Δρόμου" με την γαλλική ομάδα "Το δέντρο των Νόμαδων" UBLO
Θέατρο (ενδεικτικά): "Τρόμος και Αθλιότητα στο Γ' Ράιχ" του Μπ. Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Χρ. Ευθυμίου στο Θέατρο Χώρος (1999), "Γυναίκα Λούζερ" της Β. Σωτηροπούλου σε σκηνοθεσία Γ. Μόρτζου στο θέατρο Ημέρας (2000- 2001), "Το Μαγικό Δέντρο" με την ομάδα "Πασιφάη" σε σκηνοθεσία Vital Schraenen (καλοκαίρι 2001, καλοκαίρι 2002 στο Βέλγιο), "Πρόβα Τζενεράλε" με την ομάδα "Σπασμένη Καρέκλα" σε σκηνοθεσία Θ.Τσαπακίδη στο θέατρο Άλεκτον (2002), "Άσμα Ασμάτων" με την ομάδα "Θέατρο 2003" σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο θέατρο Εργοστάσιο (2003 - 2004), "ΒΑΡΙΕΤΕ" με την ομάδα "Τσιριτσάντσουλες" σε σκηνοθεσία Μ. Μουζάκη στο θέατρο Βαφείο (2005 - 2006), "Η κρεμάστρα - Φάντασμα της κουζίνας" με την ομάδα "Απέναντι" κείμενο Σάντρα Δόμβρου, σκηνοθεσία Α. Κουτσουρέλης στο θέατρο Πράξεις (2007 -2008), "Μεθαύριο" με την ομάδα "Τσιριτσάντσουλες" σε σκηνοθεσία Ilja Sloep (2008).
Ταινίες μικρού μήκους: "Hot Line" σκηνοθεσία Η. Φραγκάκης, "Ήταν να μη πατήσει το πόδι του στην Αθήνα" σκηνοθεσία Μ. Μουζάκης ομάδα "Τσιριτσάντσουλες", "Η προετοιμασία" σκηνοθεσία Μ. Μουζάκης ομάδες "Τσιριτσάντσουλες" και "Κλαυσίγελος"
Τηλεόραση: "Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ" σενάριο Λ. Καπώνης, σκηνοθεσία Α. Τέμπος
Άρης Ταμπάτσικος | Κατασκευή λειτουργικού γλυπτού-ανεμιστήρα από σίδηρο
Από πολύ μικρός ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω τις σκέψεις και τα αισθήματά μου μέσω της εικόνας. Άρχισα λοιπόν να δημιουργώ αντικείμενα που να διηγούνται μικρές, απλές και καθημερινές ιστορίες προσπαθώντας παράλληλα να επικεντρώνομαι στο ουσιαστικό.
Ο σίδηρος, παρότι σκληρός και δύσκαμπτος, έχει εξαιρετικά πλαστικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα να βρω σ' αυτόν τα στοιχεία που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να φωτογραφίσω τις σκέψεις μου.
Γνωρίζοντας σταδιακά τις ιδιότητες αυτές καθώς και τα σύγχρονα μέσα επεξεργασίας του σιδήρου, άρχισα να πειραματίζομαι και να εφαρμόζω τις γνώσεις μου σε απρόσιτα ως προς την κατασκευή αντικείμενα.
Η σκέψη ότι τα έργα μου θα παραμείνουν αναλλοίωτα με κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την σχέση της με τον χρόνο.
Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.
Στείλε το άρθρο σου
σχολιάστε το άρθρο